Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Arséne Wenger pályára küldte a 200. játékosát is

Arséne Wenger 1996 októbere óta az Arsenal menedzsere, ez idő alatt számtalan világklasszis játékos megfordult az észak-londoniaknál és számtalan tehetségből faragott Wenger minőségi futballistát. A legnagyobb, legismertebb játékosai a 2003/04-es szezon keretéből vannak, hiszen abban az évben nyerte meg az Arsenal-lal veretlenül a bajnokságot, a mai napig példátlan módon. Abból a keretből Sol Campbell, Gilberto Silva, Patrick Vieira, Robert Pires, a legtöbb Arsenal szurkoló kedvenc játékosa, Thierry Henry, vagy az Henry által is Istenként tisztelt, Dennis Bergkamp mind elsőrangú labdarúgók voltak. Természetesen már előtte is nagyszerű játékosai voltak Wengernek: az igazi vezér, Tony Adams, jelenlegi jobbkeze, Steve Bould, vagy az első igazolása, Nicolás Anelka. Rajtuk kívül rengeteg fiatal tehetségnek szavazott bizalmat és nevelt belőlük top futballistát. Erre a legjobb példa lehet Cesc Fábregas, aki már 16 évesen bemutatkozhatott az Arsenal-ban és az ágyúsok eddigi legfiatalabb csapatkapitánya volt, de ide sorolható még Jack Wilshere, Theo Walcott, vagy a most felhozott Héctor Bellerín is.

A tegnapi, Sheffield Wednesday elleni találkozón, Wenger a kezdőbe rakta Alex Iwobit és Glen Kamarát, amivel megvolt a 200. és a 201. játékosa is, valamint a mérkőzés során két cserével már a 203. is. Mint utólag nyilatkozta, ez hiba volt, hiszen elmondása szerint egyikük sem állt készen egy ilyen megmérettetésre. Ez a végeredményből is kiderült, az Arsenal 3-0-ra kapott ki a másodosztályú csapattól.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/21978/pics/lead_800x600.jpg
Arsenal,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?