Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Hertha gála után rangadók

Dárdai Pál a héten örömmel jelentette be, hogy Salolmon Kalu felépült a múlt heti agyrázkódása után és játszhat a Hannover ellen. Ha gonoszkodni szeretnénk, akkor akár azt is mondhatjuk, hogy ez a sérülés tett helyre valamit a csatárnál, aki három gólt szerzett péntek este.

Az elsőt a 33. percben, amikor a tizenhatoson belül megbolondított a védőket, majd a kapuba Albornoz lábai között és Zieler mellett a kapuba lőtt. A második félidőben – ahogy ez ilyenkor lenni szokott – kitámadt a Hannover, amit kihasznált a Hertha és egy kontra végén, a saját térfeléről induló Kalou egészen a tizenhatosig robogott, majd a behátráló kapus mellett higgadtan a hálóba lőtt.

A 70. percben a hannoveri Kijotake 11-esből szépített, de a 86. percben a Hertha is büntetőhöz jutott, ezt pedig Kalou értékesítette, így el is dőlt a meccs a vendégek javára. Dárdai Pál csapata a negyedik helyen várja a forduló érdemi részét.

A BL-ben szerdán gálázó Bayern München szombaton a VfB Stuttgartot fogadja. Javi Martínez valószínűleg kihagyja a mérkőzést. A Stuttgart a kiesés ellen küzd, ajándék lenne a döntetlen is.

A forduló meccse a Dortmund–Schalke lesz, amelyen akkor is telt ház lenne, ha a két csapat a harmadik vonalban futballozna. A BVB második, a Schalke ötödik, de utóbbi csapatnak tizenkét játékost kell nélkülöznie sérülés miatt. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/22208/pics/lead_800x600.jpg
Bayern München,Bundesliga,Dárdai Pál,Dortmund,Hertha BSC
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?