Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Szegény Bogdán Ádám!

Szegény Bogdán Ádám...

A magyar kapus végre megkapta a lehetőséget és Premier League meccsen állhatott a Liverpool kapujába, erre a harmadik percben kapott egy olyan gólt, amin egy darabig még érdemes vitatkozni. A Watford védője, Nathan Aké kirúgta a kezéből a labdát – ez tény. Mielőtt másodszor megfogta volna elejtette – sajnos ez is igaz.

A 15. percben jól lépett ki a jobbösszekötő helyén Odion Ighalo és védhetetlenül kirúgta a hosszú sarkot, Bogdán Ádám tehetetlen volt.

A magyar kapus gyorsan kapott két gólt, de nem csak emiatt sajnálhatjuk. A Liverpool évek óta nem játszott olyan rosszul, mint ezen a vasárnap délutánon. A csapatnak nem volt érvényes megmozdulása, így nem tudta kihúzni a bajból a kapusát. Mert, ha fordított volna a Liverpool, akkor senki nem beszélne arról, hogy Bogdán Ádám elejtette a labdát.

A hajrában Igahlo szerzett még egy gólt, így a Watford kiütötte a Liverpoolt, ám ami nekünk magyaroknak sokkal bosszantóbb, hogy félő ez a kudarc sokba kerül majd Bogdán Ádámnak. Pedig nem ő a vörösök leggyengébb játékosa. 

Nem kérdés, hogy az egyik legjobb magyar kapusról van szó, aki sokkal jobban tud védeni annál, mint amit vasárnap láttunk tőle. Ugyanakkor a kegyetlen mémgyárosok már a lefújás pillanatában elkezdték gyártani műveiket. Ettől a mérkőzéstől Bogdán Ádám egy cseppet sem lett rosszabb futballista. Sőt, figyelve a teljesítményét, ettől a találkozótól is csak erősebb lesz. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/23292/pics/lead_800x600.jpg
Liverpool,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?