Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Csúcsmeccsel folytatódik a BL

Igazi rangadóval folytatódik a Bajnokok Ligája. A Paris St. Germain a Chelsea-t látja vendégül. A találkozó még akkor is rangadó, ha a két együttes ellentétes utat jár hazája bajnokságában. A londoniaknak reményt adhat, hogy az utóbbi időben egyre jobb formába lendülnek.

A PSG 0–0-s döntetlent játszott a hétvégén a Lille ellen. Tegyük hozzá, hogy Zlatan Ibrahimovic, Maxwell, Thiago Motta és Thiago Silva is pihent.

„Rá kell erőltetnünk a játékunk a Chelsea-re – mondta Laurent Blanc a franciák vezetőedzője. – Találkoztunk már a londoniakkal az elmúlt néhány szezonban és nagyon szoros meccseket játszottunk, ami azt mutatja, hogy a két csapat közel egyforma. A Bajnokok Ligája igen fontos az ellenfelünknek ebben a nehéz szezonban és ne felejtsük el azt se, hogy az edzője korábban már megnyerte ezt a sorozatot egy alkalommal. John Terry hiánya érzékeny veszteség a londoniaknak, mert fontos szerepe van a szögleteknél és a szabadrúgásoknál. Amikor kivált a csapatból egészen más lett a védekezése az együttesnek. Sajnos nem számíthatok mindenkire, mert vannak sérültjeink.”

A Chelsea 5–1-re nyert a Newcastle ellen, s ez volt a legnagyobb győzelme ebben a bajnoki szezonban.

„Valóban azonos eséllyel szállunk harcba – mondta Guus Hiddink a Chlesea szakvezetője. – A PSG nagyon erős csapat, amely uralja a francia bajnokságot és a céljai között szerepel, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját is. Mi december óta folyamatosan javulunk, de most egy komoly erőfelmérő következik. Mindenki tudja, hogy milyen helyzetben vagyunk, de azt is, hogy jó játékosaink vannak és lépésről lépésre fejlődünk. Az utóbbi időben több olyan meccsünk is volt, amikor már rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az ellenfelekre.”

A nap másik meccsét Lisszabonban rendezik, a Benfica a Zenitet fogadja.

A keddi program
20.45 PSG–Chelsea (Tv: M4)
20.45 Benfica–Zenit (Tv: Sport1)

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/25111/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Chelsea,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?