Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Zidane magabiztosan vág neki a Bajnokok Ligájának

A Roma-Real Madrid lesz a mai nap fő mérkőzése. Mindkét együttes nemrég ment át egy edzőváltáson, és azóta kitűnő teljesítményt mutatnak. A rómaiaknak bizakodásra adhat okot, hogy a Real legutóbbi nyolc alkalommal kiesett, amikor olasz csapatot kapott a BL-ben.

A Roma egy Carpi elleni, idegenbeli sikerrel hangolt a találkozóra. Mióta Spalletti az edző nagyon jól megy a csapatnak, legutóbbi 13 mérkőzésükön csak egy vereséget szenvedtek, a Juventustól.

"Szeintem nincsen favorit, mindkét csapatnak 50-50% esélye van a továbbjutásra – mondta Luciano Spalletti a Roma vezetőedzője. – Ez a mérkőzés egy remek erőfelmérő lesz számunkra, hogy meglássuk, jó irányba haladunk e a csapattal.
Nem fogok három embert állítani Cristiano Ronaldóra. Hagyom, hogy, aki azon az oldalon játszik megkűzdjön vele. Florenzi képes megállítani Ronaldót, de nem ő az egyetlen, egy biztos nagy sebesség kell hozzá."

A Real Madrid egy Bilbao elleni, sima győzelemmel készült a BL-re. Nagyon jó formában vannak a vendégek, mióta Zidane átvette az irányítást (6 mérkőzés) még veretlenek és az utolsó hét hazai mérkőzésükön 37 gólt szereztek.

"A Bajnokok Ligája egy teljesen más kűzdelem, mint a bajnokság – mondta Zinadine Zidane a madridiak mestere.– A Roma egy remek együttes, aki jó focit játszik, szóval nehéz dolgunk lesz, de jól edzettünk a héten és készen állunk a megmérettetésre. A BL különleges mind a klub, mind a játékosok számára. Van is egy kis nyomás rajtunk, de ez teljesen normális, a játékosok nagyon ott vannak fejbe és ez megnyugtat engem."

A mai nap másik összecsapásán, az idei meglepetés csapat a Gent fogadja a Wolfsburgot.

A mai program:

20.45 Roma - Real Madrid (M4)
20.45 Gent - Wolfsburg (Sport 1)

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/25148/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Real Madrid,Roma
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?