Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Kijevben és Eindhovenben folytatódik a BL

Az ukrán Dinamo Kijev az angol Manchester City-t fogadja hazai pályán. A Dinamónál tisztában vannak a papírformával és óvatosan nyilatkoznak a meccs előtt.

„A City legutóbbi veresége semmit sem jelent, ettől még Anglia egyik legjobb csapatáról beszélünk – mondta Sehij Rebrov, a Dinamo Kijev vezetőedzője. – A csapat minden egyes játékosa világklasszis, ráadásul a Bajnokok Ligájában az nem számít, hogy ki milyen formában futballozik a saját bajnokságában, ez egy egészen más sorozat. Alaposan felkészültünk a manchesteri csapatból, tudjuk hogy mik az erősségeik, illetve kik a legjobbjaik. Azzal is tisztában vagyunk, hogy mik a City gyengéi, remélem ezeket ki tudjuk majd használni. Nálunk minden futballista készen áll a találkozóra, így Andrij Jarmolenko is, aki egy fontos láncszem a csapatban.”

A másik oldal is óvatos, sőt a City szakvezetője a sajtótájékoztatón szinte panasznapot tartott.

„Hasonló csapattal állunk fel, mint a hétvégén az FA-kupában – mondta Manuel Pellegrini. – Nehéz döntést kellett hoznunk, hiszen csak tizenhárom olyan játékos állt a rendelkezésünkre, akik az első csapatban szerepelnek. Fel kellett áldoznunk az egyik sorozatot és ez a hazai kupa volt. Mostantól viszont az a tervünk, hogy minden sorozatban meneteljünk. A BL-csoportot megnyertük, szeretnénk minél tovább eljutni a sorozatban. Minden játékos tisztában van vele, hogy milyen fontos számunkra a BL és a Premier League. Könnyű a dolgunk, mert a saját feladatunkra kell figyelnünk, nem másra. A jövő egyelőre nem érdekes, csak a kijevi mérkőzés. A játékosaimnak meg kell mutatniuk, hogy mire képesek, szeretném, ha megkönnyítenénk a dolgunkat a visszavágóra.”

A nap másik mérkőzését Eindhovenben rendezik, ahol a PSV az Atlético Madridot fogadja.

„Simeone visszahozta a sikert az Atléticohoz – mondta Philip Cocu, a hollandok vezetőedzője. – A csapatán tükröződik az ő korábbi játékospályafutása alatt mutatott karaktere. Ellenfelünk egységes gárda, amely annak ellenére, hogy sűrű a programja ugyanazt a teljesítményt tudja hozni rendszeresen.”

Spanyol oldalon Diego Simeone kiemelte, hogy a csapata jelenleg jó formában van. Emellett a PSV-t dicsérve elmondta, hogy a gárda veszélyes helyzeteket tud teremteni szögletek és szabadrúgások után, de a játékosok egyéni képességeivel sincs probléma. Saját együtteséről szólva elmondta, hogy türelmes játékot vár, s a gárda lépésről, lépésre építkezik majd.

 

A szerdai program:

20.45: Dinamo Kijev (ukrán)–Manchester City (angol) TV: Sport1
20.45: PSV Eindhoven (holland)–Atlético Madrid (spanyol) TV: M4

 

Címkék: Bajnokok Ligája
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/25312/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?