Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

BL: csúcsrangadó Londonban

A nap rangadóját Londonban vívja a Chelsea és a PSG. Az első mérkőzésen a francia gárda 2–1-re nyert, vagyis sovány előnnyel várhatja a visszavágót. Az angolok holland edzője Guus Hiddink is az idegenben szerzett gól fontosságával kezdte a mérkőzés felvezetését.

„Az mindig nagyon sokat jelent, ha az európai kupában egy csapat vendégként gólt tud szerezni – mondta a szakember. – Két nagy csapat találkozik ezen a mérkőzésen, remélem nagyszerű találkozó lesz. A Chelsea korábban nagyon várta, hogy első alkalommal el tudja hódítani a serleget és a PSG most ugyanebben a helyzetben van. Ellenfelünk jó úton jár, hiszen nemcsak sztárjátékosai vannak, hanem csapatként is szépen fejlődik. Szerencsére nálunk Diego Costa már rendben van, adott esetben tudja vállalni a játékot is, ami fontos számunkra, hiszen ő a csapat egyik legjobb góllövője. Pedro is egészséges, így akár ő is pályán lehet a PSG ellen.”

A másik oldalon Laurent Blanc éppen ellenkező előjellel kezdte a nyilatkozatát.

„Egyelőre nem tudom megmondani, hogy Verratti tudja-e vállalni a játékot Londonban – fogalmazott a vezetőedző. – Jó lenne, ha pályára lépne, mert fontos szerepelője a csapat játékának. Ez a meccs egészen más lesz, mint a Cehlsea elleni korábbi párharcok. Tudom, hogy sokan szeretnének párhuzamot vonni az előző meccseinkkel, de szerintem ezt nem tehetjük meg. Ez a mostani meccs talán nehezebb is lesz, mint az előzőek voltak. Fontos, hogy előnnyel érkeztünk meg Londonba, de óvatosnak kell lennünk, mert nehéz lesz a hazaiakra ráerőltetnünk a stílusunkat. A Chelsea tele van veszélyes játékosokkal. Ilyen például Willin, vagy Eden Hazard, akikre nagyon oda kell majd figyelnünk. Az első mérkőzés elején jól játszottunk, jól tartottuk a labdát. Tudom, hogy nehéz ezt a teljesítményt kilencven percen át bemutatni, hiszen fárasztó, de törekszünk rá.”

A nap másik meccsét Szentpéterváron rendezik, ahol a Zenti a Benficát fogadja majd. A magyar idő szerint 18.00 órakor kezdődő találkozót a portugál gárda 1–0-s előnnyel várja.

„Garay pályára léphet, de Criscito és Javi García nem – mondta André Villas-Boas, a Zenit vezetőedzője. – Vagyis eszközölnünk kell néhány változást a kezdőben. Történelmi pillanat előttünk állunk, számunkra nagyon fontos, hogy bejussunk a legjobb a nyolc közé. A Benfica játéka nagyon összetett. Nagyon nehéz megtalálni a rést a védekezésén, de valahogy meg kell oldanunk.”

A portugálok az előny tudatában is óvatosak.

„Most sem könnyebb a helyzet, mint az első meccs előtt – mondta Rui Vítoria, a Benfica szakvezetője. – Legyőztük a Sportingot, így már csak arra kell figyelnünk, hogy negyeddöntőbe jussunk a BL-ben. Andrá Villas-Boas a világ egyik legjobb edzője, aki nagyszerű munkát végzett eddig is és most a Zenitnél is. A holnapi meccs kivételével sok szerencsét kívánok neki. Bizonyára sokat támad majd a hazai csapat, de mi sem adjuk fel a gólszerzés lehetőségét. Az orosz együttes nagyon jó és remek játékosai vannak. Akadnak sérült játékosaink, de sok a fiatal tehetségünk, az egyik ilyen Rúben Dias, aki szép jövő előtt áll.”

18.00 Zenit (portugál)–Benfica (TV: Sport1)
20.45 Chelsea (angol)–PSG (francia) (TV: M4)

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/25735/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Chelsea,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?