Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

A sikerhez kevés a tudás, harcolni is kell

Az Atlético Madrid a világ legjobb csapatai közül kettőt is felülmúlt az elmúlt hetekben. Diego Simeone csapata a Barcelonát és a Bayern Münchent is elbúcsúztatta a Bajnokok Ligájában, ami talán meglepetésnek is számíthat. Ugyanakkor talán mégsem az, mert az Atlético valami olyat tud, amit említett két csapat nem: harcolni. 

Hogy Lewandowski, Müller, Lahm, vagy éppen Messi, Suárez és Neymar a tudása alapján simán beférne a világ bármelyik csapatának a kezdőjébe az nem kérdés. Kivétel talán az Atlético, ugyanis ott kevés, ha valaki nagyon jó játékos, de nem gladiátor.

Az Atlético vezetőedzője Diego Siemeone egy félőrült. Többet mozog, mint egy átlagos NB I-es futballista, űzi, hajtja a játékosait. Őket is az őrületbe kergeti. A játékosai ütnek, vágnak és még futballozni is tudnak. 

A madridi csapat sikerének egyik kulcsa az egység. A játékosok ölni tudnának egymásért és az edzőjük kedvéért. Bármikor nekimennek bárkinek. Nem félnek senkitől és ezt leginkább az edzőjük mentalitásának köszönhetik. Simeone fanatizálja a labdarúgóit, akik vevők is erre. Nyilván a szakember is úgy válogatta össze ezeket a játékosokat, hogy csak olyanok kerültek a keze alá, akik tökéletesen magukévá tudják tenni ezt a szellemiséget. 

Az Atléticónak még egy "titka" van és az a védekezés. Tanítani lehet, ahogy Simeone csapata visszaáll. Jól látható, hogy amikor az ellenfél a spanyol térfélre ér, akkor az Atlético játékosai már nem sprintelnek, hanem csak kocogva közlekednek. Viszont ezt olyan egységesen teszik, hogy jó nézni. Együtt mozognak minden irányba és olyan létszámfölényes helyzeteket tudnak teremteni, hogy az ellenfélnek nincs más lehetősége, újra kell kezdenie a támadásépítést, vagy rosszabb esetben labdát veszít. 

Fegyelem és harc. Ez a kettő, ami eddig sikerre vitte az Atléticót. Hogy ez elég lesz-e a végső sikerhez a Real Madrid vagy a Manchester City ellen a BL-döntőben az nagy kérdés. Az viszont biztos, hogy vért kell izzadnia az ellenfélnek a sikerhez és az sem baj, ha lesz a játékosoknál fájdalomcsillapító, mert Simeone játékosai nem kímélik majd őket. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/27038/pics/lead_800x600.jpg
Atletico Madrid,Bajnokok Ligája
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?