Blogolj!

Saját kapujukra flippereztek az Internazionale védői

Dorogi László

Fotó: sky.sport.it

A 2010-es Bajnokok Ligája győzelem óta csak régi önmagát kereső Interre nehéz idők járnak. Bár jelenleg a negyedik, biztos BL-indulást érő helyen állnak a Serie A tabelláján, a Lazio egy hétfő esti győzelemmel könnyen elslisszanhat mellettük, ráadásul minden erejükkel azon mesterkednek, hogyan vágják ki saját maguk alatt az egyébként sem túl stabil lábakon álló alapzatot.

A Genovát például egy hihetetlen öngóllal ajándékozták meg a Serie A 25. fordulójában. Az első játékrész utolsó percében, 0-0-s mérkőzésállásnál Milan Skriniar kísérelt meg kétségbeesve saját ötösére bevetődve egy felszabadítást végrehajtani, na de ugye ilyen keresztnévvel már a baljóslatú centerezés előtt érezhették az Inter drukkerek, hogy nem segíthet a csapaton a védő. A veszett fejsze nyele, esetünkben a labda, mindeközben hatalmas sebességgel süvített a levegőben Andrea Ranocchia irányába.

Az olasz válogatott védőnek arra sem volt ideje, hogy felfogja mi történik, a sípcsontjáról katapultáló játékszer már rég Handanovics hálójában táncolt. Lett is nagy móka és kacagás a genovai lelátón, mert hát kenyeret és cirkuszt a népnek. Az Inter végül el is bukta a találkozót, ez a mesterien megszerkesztett öngól pedig alighanem bekerül az év végi vicces összefoglalókba, még ha az Internazionale szimpatizánsai nem is tudnak ezen jó ízűen derülni.

Íme a képi bizonyíték:

Címkék: Inter, Serie A
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/48763/pics/lead_800x600.jpg
Inter,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?