Blogolj!

A pályán pofozkodott a Manchester City klasszisa

Dorogi László

Sergio Agüero nem viselte túl jól, hogy csapatát egy harmadosztályú együttes égette meg az FA-kupában.

Fotó: AFP

Hétfőn este a Wigan Athletic nem kis meglepetésre kipottyantotta az angol FA-kupábából a Premier League listavezetőjét, amit a Manchester Citynél nem mindenki tudott higgadtan elfogadni.

A Wigan szurkolói természetesen extázisban ünnepelték az óriásölést, a lefújást követően akadtak olyanok, akik a játéktérre szaladtak. Ez még csak-csak belefér, elvégre nem minden nap tréfál meg egy harmadosztályú együttes egy igazi nagy vadat - mondjuk a Wigannek már a 2013-as FA-kupa döntőjében is sikerült borsot törnie a manchesteri kékek orra alá -, ám az egyik hazai fanatikus annyira elragadtatta magát, hogy odaböffentett néhány keresetlen szót Sergio Agüeronak.

A City argentin csatárának ez már túl sok volt a jóból, addig hősiesen őrizgetett nyugalma elillant és lekevert egy büdös nagy sallert a wigani drukkernek. Valószínűleg folytatta volna az ütlegelést, ha csapattársai és a biztonsági emberek nem állítják meg eme cselekedetében.

Nyilván egy Manchester Unitedhez közeli Twitter csatorna közölte elsőként a felvételt...

Agüeronak minden bizonnyal a fegyelmi bizottság előtt kell majd felelnie tettéért, de akárhogy is üti-vágja a pimaszkodó, csúfolódó ellent, semmit nem változtat a tényen: a Manchester City négy trófeás szezonjáról szövögetett álmait szertefoszlatta egy harmadosztályú csapat.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/48842/pics/lead_800x600.jpg
FA-kupa,Manchester City,pofon,saller,Sergio Agüero
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?