Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

A 13. percben megállt a futball Firenzében

Ragnar Volarus

Sajnos ma lejátszottak az olasz labdarúgó első osztályban egy olyan meccset, ami jóval többről szólt mint három bajnoki pontról. A Fiorentina egy hete vesztette el 31 éves csapatkapitányát Davide Astorit, akinek az Udinese elleni mérkőzést megelőző éjszakán megállt a szíve. A 14-szeres olasz válogatott játékos halálhíre sokkolta a futballvilágot. Astori szíve akkor megállt, a játékosoké és a szurkolóké pedig megszakadt. 

A játékos klubja a Fiorentina ma kora délután a Benevento együttesét fogadta a Serie A aktuális fordulójában. A stadionokra mindig a félelmetes hangulatuk miatt emlékezünk, de az Artemio Franchi-ban ma a csend volt félelmetes a kezdősípszó előtt.

A 13. percben pedig megállt a futball Firenzében, mert volt valami sokkal fontosabb is, mint a foci. A szurkolók a lelátón, a játékosok pedig a pályán tapsoltak állva, így adózva Davide Astori emlékének.

A mérkőzést a hazaiak nyerték a brazil Vitor Hugo fejesével 1-0-ra, de ma még a gólt sem úgy ünnepelték se a játékosok, sem a szurkolók ahogy azt megszokhattuk. Csak tapsoltak.

A gólszerző pedig egykori játékostársának, a kapitánynak ajánlotta gólját, és így tisztelgett előtte.

Nálunk Magyarországon is történt némi megemlékezés. Az olasz média rendkívül elismerően számolt be róla, hogy a minap a budapesti M2-es metróvonalon elhelyezkedő Astoria megálló utolsó betűjét egy Fiorentina-matricával ragasztották le, így "átkeresztelve" a belvárosi megállót, és tisztelegve Davide Astori emléke előtt.A firenzei Lady Radio nem tudja pontosan, hogy Magyarországon tartózkodó olasz ultrák, vagy a Fiorentina magyar szurkolói állnak a cselekedet mögött.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/49744/pics/lead_800x600.jpg
Fiorentina,külföldi foci,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?