Blogolj!

Ibra király behódoltatta Amerikát (is)

Doug Glatt

Nincs a mai modern futballnak még egy ilyen nagypofájú, egoista sztárja, mint Zlatan Ibrahimovic, aki Los Angelesbe is zseniális pimaszsággal rúgta be szalonajtót.

Fotó: Los Angeles Times

Csütörtökön jelentette be közösségi oldalán Zlatan Ibrahimovic, hogy két szezon után távozik a Manchester Unitedtól, sőt, azonnali hatállyal szerződést is bontott az angol klubbal. Ez amolyan Ibra-játékszabály, hogy csakis királyként távozhat valahonnan és éppen ilyen előkelő körülmények között jelenhet meg új csapatánál. Szóval Ibra nem várta meg, hogy szezon végén lejárjon élő szerződése a Vörös Ördögöknél, fogta magát, és otthagyott csapot-papot Angliában.

Első útja a Los Angeles Times napilap hirdetési osztályához vezetett a napsütötte Kaliforniában, ahol meg is vásárolt a lap csütörtöki számából egy hirdetési oldalt. Tudják, ez amolyan bevett szokás Amerikában, hogy egy-egy játékos (amerikai focista, kosárlabdázó, baseballjátékos) így fejezi ki háláját, így mond köszönetet a szurkolóknak, a városnak, a klub vezetőségének, hogy lehetőséget kapott a bizonyításra. Ezt általában akkor teszik meg, amikor távoznak egy csapattól, Ibra persze ezt is fordítva csinálja, ő már érkezése előtt köszönetet mondott a Los Angeles Times hasábjain. Kinek?

Hát persze, hogy saját magának.

A következő módon jelentette be ugyanis, hogy a Los Angeles Galaxynál folytatja pályafutását:

A klub részéről hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de ne legyen kétségünk, Ibrahimovic Európa után behódoltatja az MLS-t is. Hiába, amekkora suttyó a veterán svéd, éppen ilyen zseniális befejezőcsatár. Ki lepődne meg, ha a svédek reaktiválnák a világbajnokságra?

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/50241/pics/lead_800x600.jpg
Manchester United,Premier League,Zlatan Ibrahimovic
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?