Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Jövő évtől jöhet a téli játékosbumm

Dorogi László

Az UEFA következő szezonra vonatkozó szabályai szerint Philippe Coutinhonak most nem a lelátóról kellene tapsikolnia a Barcelona BL-meneteléséhez.

Mindig is a modern európai futball rákfenéjének tartottam a téli átigazolási időszakot. Gondoljunk csak bele, alapvetően semmi esélye nincs a tökéletes beilleszkedésre új csapatába egy télen klubot váltó játékosnak, rosszabb esetben pedig még egy pár napos edzőtáborban sem vehet részt a közös munkában, máris játszania kell. Ráadásul legtöbbször még megváltóként is tekintenek egy félszezonnál érkező szerzeményre az adott klubnál, ami csak plusz terhet ró a vállára.

Miközben egyre többször hallani arról, hogy a Premier Leagueben azért küzdenek menedzserek és klubvezetők karöltve, hogy a nyári átigazolási ablak záruljon be, mielőtt kezdetét venné a bajnokság - hogy ne motoszkáljon a futballisták fejében a távozás gondolata, amikor már a játékra kellene összpontosítani - az UEFA legújabb döntése egyenesen a sztárjátékosok téli átigazolási bummjának ágyaz meg.

A legfrissebb szabályozás szerint a klubok a következő szezontól három olyan játékost is benevezhetnek tavaszra a Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga egyenes kieséses szakaszába, akik már ugyanabban az idényben egy másik csapatot is képviseltek az adott sorozatban. Ez a szabályozás persze leginkább az európai élcsapatokat érinti és nekik is kedvez, hiszen több lehetőségük lesz bankot robbantani egy-egy téli gigatranszferrel, mint eddig. Ha lefordítjuk az idei szezonra és élne már a szabály, akkor Coutinhonak nem a lelátóról kellene néznie a Barcelona BL-menetelését és Aubameyang is könnyen tevékeny részesévé válhatna az Arsenal esetleges Európa-liga sikerének.

Azt egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy áttolódhat-e végleg az átigazolások garmadája nyárról télre, de józan paraszti ésszel végiggondolva, ez elég nagy marhaság lenne csapatépítés szempontjából. Kivéve persze, hogy ha az őszi-tavaszi menetrendet meg nem változtatják. Ez meg már az UEFA részéről is merész lépés lenne.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/50414/pics/lead_800x600.jpg
átigazolás,Bajnokok Ligája
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?