Blogolj!

Carlos Tévezt akarta felhasználni szökéséhez féltestvére?

Doug Glatt

A sztárfutballista egy börtönben sérült meg, pedig még csak le sem tartóztatták, ellenben féltestvére sokszor nézhette meg a Torrente negyedik részét.

Tudják, ez az az epizód, amelyben kedvenc kétbalkezes futballrajongó spanyol zsernyákunk dutyiba kerül és a Menekülés a győzelembe című film alapján úgy akar kiszabadulni, hogy kiállít egy rabcsapatot a börtönőrök ellen. Mivel a Real Madrid játékosai ellen kellene győzelemre vezetnie összeverbuvált gárdáját, a győzelemre pedig semmi esélyük, egyik játékosát szándékosan felrúgatja, hogy elkísérhesse a gyengélkedőbe és olajra léphessen.

A Manchester City és a Juventus korábbi, a Boca Juniors jelenlegi klasszisa, Carlos Tévez is börtönbe vonult, méghozzá azért, hogy meglátogassa tizenhat éves börtönbüntetését töltő féltestvérét, s ha már így tett, úgy gondolta focizgat egy kicsit az elítéltekkel az egyik legszigorúbban őrzött argentin fegyintézetben.

A labdázgatás nagyon rosszul sült el, ugyanis a vádlijában mindeközben elszakadt az izom, nem csoda, hogy a Boca Juniors vezetősége ingerültté vált a hír hallatán, hiszen a támadónak többek között Libertadores-kupa mérkőzéseket is ki kell hagynia. Tévez féltestvérét, Juan Alberto Martínezt egyébként azért ítélték el, mert három társával együtt rendőrnek öltözve, felfegyverkezve kiraboltak egy pénzszállító autót, ám az elrabolt pénzszállító kazetták üresek voltak.

Vajon Tévezt is a gyengélkedőre kísérve szeretett volna megszökni a jó öreg Juan Alberto? Sosem derül ki, mert Torrentével ellentétben neki nem sikerült.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/50483/pics/lead_800x600.jpg
Carlos Tévez,Premier League,Serie A,sérülés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?