Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 15, 17, 63, 72, 90 Joker: 218399 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 2 426 985; 3 találatos szelvényekre egyenként 21 635; 2 találatos szelvényekre egyenként 1535 forintot fizetnek.
Blogolj!

Magyar edző a PSG-nél? Nem álom, valóság!

Dorogi László

Egybehangzó német lapértesülések szerint Thomas Tuchel veszi át Unai Emery helyét a párizsiak kispadján, segítője Lőw Zsolt lehet.

Fotó: Imago

Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, Németországban készpénznek veszik, hogy a Borussia Dortmunddal tavaly Német Kupát nyerő Thomas Tuchel váltja Unai Emery vezetőedzőj a Paris Saint-Germain kispadján. A PSG csalódást keltő módon idén is "leszerepelt" a Bajnokok Ligájában, hiába kiáltották ki esélyesnek az akkor gyengélkedő Real Madrid ellen, végül kettős vereséggel búcsúztak a sorozattól.

Tuchelt több európai élklub is megkereste, többek között a Bayern Münchennél és az Arsenalnál is felmerült a neve, de nagyon úgy fest, hogy Franciaországban folytatódik a német mester pályafutása. S hogy kié még?

A t-onilne.de értesülései szerint a korábbi magyar válogatott, Lőw Zsolt lesz Tuchel egyik segítője a PSG-nél. A két szakember jól ismeri egymást, hiszen Németországban a Mainznál már dolgoztak együtt - akkor Lőw még játékosként szerepelt a német csapatban. Lőw 2015 óta az RB Leipzig szakmai stábjának tagja, s bár a lipcseiek a Bundesliga élcsapatának számítanak, mindenképpen nagy lépés lenne számára a párizsi kaland.

Címkék: Bajnokok Ligája, PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/51020/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?