Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Egy korszak vége - Wenger OUT

Dorogi László

Több mint két évtizednyi szolgálat után, a szezon végén feláll az Arsenal kispadjáról Arséne Wenger, akivel egyedüli Premier League klubként, veretlenül nyertek bajnokságot az Ágyúsok.

Fotó: Daily Mail

Az Arsenal hivatalos honlapja `Merci Arséne` című közleményében tudatta a világgal, hogy az idény végén távozik a londoniak kispadjáról Arséne Wenger. A francia tréner 1996-ban vette át az Ágyúsok irányítását, a Premier League 2003/2004-es kiírását veretlenül nyerte meg vele a gárda.

"Hosszas gondolkodás és a klubvezetéssel való egyeztetés után úgy érzem, eljött az idő, hogy hátrébb lépjek a szezon végén. Hálás vagyok, hogy ennyi emlékezetes éven keresztül szolgálhattam a klubot, amelyet mindig teljes odaadással és becsülettel irányítottam. Szeretném megköszönni a szakmai stábnak, a játékosoknak, a klubvezetőknek és nem utolsó sorban a szurkolóknak a mögöttem álló időszakot, amelyet ők tettek igazán különlegessé. Örökké szeretni és támogatni fogom a klubot"

- állnak Wenger szavai a kommünikében.

Wenger - nem meglepő módon - az Arsenal legsikeresebb edzőjeként adja át a stafétát, 823 bajnoki mérkőzésen dirigálta a londoniakat és három bajnoki címet ünnepelhetett, mindemellett hétszer hódította el az FA-kupát és hétszer az Angol Szuperkupát.

Az Arsenal hosszú idő után idén először nem szerepelhetett a Bajnokok Ligájában és a jövő évi részvételük is erősen kérdéses. A leköszönő mester közleményében arra kérte a csapat szurkolóit, hogy minden erejükkel támogassák a klubot az idény hátralevő részében. Az Ágyúsok Európa-liga elődöntőt játszanak az Atlético Madrid ellen, gyakorlatilag a sorozat megnyerése maradt az utolsó szalmaszál számukra a BL-kvalifikációt illetően.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/51516/pics/lead_800x600.jpg
Arséne Wenger,külföldi foci,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?