Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 15, 17, 63, 72, 90 Joker: 218399 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 2 426 985; 3 találatos szelvényekre egyenként 21 635; 2 találatos szelvényekre egyenként 1535 forintot fizetnek.
Blogolj!

Távozik a gála-Barcelona egyik utolsó alappillére

Dorogi László

Már csak Lionel Messi és Gerard Piqué marad hírmondónak a Pep Guardiola irányításával mindent megnyerő katalán szupercsapatból.

Fotó: Getty Images

Huszonkét évig futballozott az FC Barcelona színeiben Andres Iniesta, aki pénteken jelentette be, hogy a szezon végén elhagyja a katalán együttest. A 34 éves világ- és Európa-bajnok azt egyelőre nem árulta el hol folytatja pályafutását, de ha hinni lehet a pletykáknak, valószínűleg nem marad Európában - a spanyol sajtó szinte biztosra veszi, hogy Kínába igazol.

Iniesta tizenhat szezont töltött a Barcelona felnőtt csapatánál, 669 mérkőzésen lépett pályára és elképesztő mennyiségű, 31 trófeát zsebelt be a csapattal ezen időszak alatt. Nyolc spanyol bajnoki címnet, hat Király-kupa győzelmet, hét Spanyol Szuperkupa sikert és négy Bajnokok Ligája győzelmet ünnepelhetett, hogy a három Európai Szuperkupa és a szintén három Klubvilágbajnoki címről ne feledkezzünk meg. Hétvégén minden bizonnyal utolsó kupáját is begyűjti a katalánokkal egy spanyol bajnoki cím formájában.

Gránátvörös-kékben töltött időszaka alatt 57 gólt szerzett és 141 alkalommal szolgálta ki társait gólt érő átadással.

"Hosszasan vívódtam, töprengtem, míg meghoztam a döntést, hogy ez az utolsó itteni idényem, s elhagyom a világ legjobb csapatát"

- mondta könnyek között a csapat pénteki edzését követő sajtótájékoztatóján Iniesta, aki azt is hozzátette, úgy érzi, hogy fizikailag és mentálisan már nem tudja a legjobbját nyújtani.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/51830/pics/lead_800x600.jpg
Barcelona,külföldi foci,Primera Division
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?