Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 15, 17, 63, 72, 90 Joker: 218399 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 2 426 985; 3 találatos szelvényekre egyenként 21 635; 2 találatos szelvényekre egyenként 1535 forintot fizetnek.
Blogolj!

A Real játékosai nem tapsolják meg a Barcát – helyes!

Kecskés István

Megy a hiszti a spanyoloknál, mert a Real nem akarja megtapsolni a Barcát a vasárnapi rangadón.

A hétvégén a Barcelona spanyol bajnok lett, vasárnap este meg a Real Madrid ellen lép pályára a bajnokságban. Nyilván azért vasárnap, mert a madridi csapat kedden este még a BL-elődöntőben szerepel, a Barca programjába akár a pénteki kezdés is beleférne, hiszen Messinek és társainak semmi dolga nincs hét közben. De ez csak egy mellékszál. Mert a lényeg az, hogy a haladó spanyol hagyományok értelmében a bajnokot meg KELL tapsolnia a meccs előtt az aktuális riválisnak. 

No, ez az a szokás, amire a Realnál olyan magasról tesznek, hogy namég. És teljesen igazuk is van! Egyrészt azért, mert ha jól emlékszem ez azért nem egészen így volt korábban, hanem csak az utolsó meccsen volt sorfal és kézfogás, amikor a bajnok átvette az érmeket – márpedig a spanyol szezonból van még néhány forduló. Másrészt itt nem arról van szó, hogy a két klub között óriási rivalizálás van – márpedig van –, hanem arról is, hogy a játékosok konkrétan nem szeretik egymást. 

Láttuk már Messit és Ronaldót összeborulni? Vagy Ramost és Iniestát ölelkezni? Netán Marcelot és Coutinhót pacsizni? Ugye nem… 

Persze most lehet jönni azzal, hogy a sportszerűség. Ennek semmi köze ehhez. Ez maga lenne a képmutatás, a futballba csempészett píszí baromság. Engedjük már meg a Real Madridnak, hogy a Fair Play keretei között – vagyis a pályán vissza kell adnia a labdát, ha az élet úgy hozza, vagy fel kell segíteni a másikat, stb. – utálja a Barcelonát. Engem ez oda-vissza nem zavar. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/51964/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?