Blogolj!

Hisztikirállyá nőtte ki magát a Bayern Lewandowski-pótléka

Doug Glatt

Nehéz napokat él át Sandro Wagner, a Bayern München támadója, aki előbb kimaradt a németek világbajnokságra készülő keretéből, majd bunkó módon kidobta a nézők közé Német Kupa ezüstérmét.

Fotó: Bundesliga Magyarország/Facebook

Az ember maga a stílus, Sandro Wagner pedig az utóbbi napokban alaposan lerombolta felépített imázsát - már ha egyáltalán volt neki ilyen korábban. A mögöttünk hagyott Bundesliga szezon felénél a Hoffenheimtől a Bayernbe "hazatérő" támadó nem titkolt céllal azért ruccant vissza a rekordbajnokhoz, hogy valóra váltsa álmát és bekerüljön a világbajnoki címvédő németek Oroszországba utazó keretébe, ám ezt Joachim Löw szövetségi kapitány múlt héten darabokra tépte. Lett is nagy hadd el hadd, Wagner előbb jól megsértődött, majd alaptalan vádakkal illetve keretbe kerülő korábbi csapattársait, összerúgta a port Löw mesterrel. Ezt követően biztos ami biztos, gyorsan lemondta a válogatottságot, hogy a jövőben se kerülhessen be még a véletlen kedvéért sem a német nemzeti tizenegybe, ám szombaton érkezett az újabb csapás.

A Bayern München kétes körülmények között - Zwayer játékvezető hathatós közreműködésével - elveszítette a Német Kupa fináléját az esélytelenebbnek vélt Eintracht Frankfurttal szemben, ez pedig már túl sok csepp volt Wagner poharában, a kupa díjátadója után dühösen a nézők közé dobta a vesztesnek járó ezüstérmet. Rossz napjai bárkinek lehetnek és a csalódást is másképpen dolgozzuk fel, de azért olyan mélyre nem illik süllyedni, hogy egy rangos nemzeti sorozat ezüstérmét - ami ugyebár a második helyezettnek jár, tehát semmiképpen sem rossz eredmény... ha nem a telhetetlen Bayern Münchenről van szó - csak úgy pökhendi módon kidobáljuk a szurkolók közé.

Bevallom őszintén, sosem veszítettem még el Német Kupa finálét, így nem is tudom, mekkora csapás lehet ezt átélni. Mindenesetre Wagnernek annyit sikerült azért elérnie, hogy róla szóljanak a hírek, ám ez nem fog sokáig tartani. Akkor pedig majd mindenki csak úgy fog emlékezni rá, ahogy azt ő magának kiharcolta: a csatár, aki csak egy klasszis cseréje a Bayern Münchenben és aki nem tudta elviselni, hogy tehetségesebb német csatárok is vannak nála.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/52936/pics/lead_800x600.jpg
Bayern München,Bundesliga,német foci
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?