Blogolj!

Egymilliárd euróba kerülhet Sergio Ramos alattomossága

Dorogi László

Egy egyiptomi ügyvéd komoly pert akasztana a Real Madrid csapatkapitányának nyakába. A vád? Pszichés és fizikai erőszak Szalah és az egyiptomi emberek ellen.

Fotó: standard.co.uk

Mint ismert, a Real Madrid történelmet írva, zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, a kijevi finálé azonban Karius szerencsétlenkedése mellett Sergio Ramos meglehetősen alattomosnak tűnő szabálytalanságáról marad emlékezetes. A Real Madrid csapatkapitánya a döntő első félidejében akaszkodott össze a Liverpool egyiptomi sztárjával, Mohamed Szalah-val, majd jobb karját befogva tökéletes cselgáncs-mozdulattal a földre teremtette, s az első hírek arról szóltak, hogy az Aranylabdára pályázó támadónak a világbajnoki szereplése is veszélybe kerülhet.

Szalah azóta mindenkit megnyugtatott közösségi oldalán, hogy bár nagyon kemény estét élt át szombaton, egy igazi harcos és ott lesz Oroszországban, majd az egyiptomi szövetség is jelezte, hogy nem kerül ki a nemzeti csapat világbajnokságra utazó keretéből és minden bizonnyal pályára lép az Uruguay-Egyiptom mérkőzésen június 15-én.

A történet azonban itt nem ért véget, ugyanis egy egyiptomi ügyvéd hatalmas pert akasztana a spanyol Európa- és világbajnok nyakába, amiért kis híján kiiktatta bálványozott kedvencüket és egymilliárd eurós kártérítést követelne Ramostól, amiért szándékosan sérülést okozott Szalah-nak és lelki traumát az egyiptomi nemzetnek.

"Ramos szántszándékkal okozott sérülést Mo Szalah-nak, tettéért pedig meg kell bűnhődnie"

- nyilatkozta Bassem Wahba ügyvéd az egyiptomi Sada El-Balad televízióban. A per sikerére viszonylag kevés az esély, ám hétfőre több mint 300 ezren írtak alá egy petíciót, hogy az UEFA és a FIFA vizsgálja ki a spanyol bekk tettét.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/53280/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Liverpool,Mohamed Salah,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?