Blogolj!

Sergio Ramos végleg kiakasztotta a bunkométert

Doug Glatt

Bölcsebb maradtál volna, ha befogod a pofád. Remélhetőleg Sergio Ramos is megkapta ezt a finom tanácsot valakitől, mert újfent bebizonyította, hogy ízig-vérig büdös bunkó.

Fotó: The Guardian

Nem bántanám én Sergio Ramost, ha nem adna rá újra és újra és újra okot. A háttérsztorit mindenki ismeri, a Real Madrid csapatkapitánya - szégyenteljes, hogy a királyi gárdának egy ilyen tepsifejű jellemtelen görény a CSK-ja - a Bajnokok Ligája kijevi döntőjében pusztította el a Liverpool kezdő csapatának két sarokkövét, előbb ledzsúdózta a pályáról Mohamed Szalah-t, aztán egy alattomos könyökössel halántékon csűrte Loris Kariust, aki - mint azt az orvosi vizsgálatok is bebizonyították - olyan súlyos agyrázkódást szenvedett, aminek következtében két potyagólt szerencsétlenkedett be saját kapujába.

Ramosnak ez persze nem elég, végre - alig vártuk - ő is megszólalt az üggyel kapcsolatban és ha már kinyitotta a száját, előtört belőle a bűzös arrogancia.

"Az ész megáll, hogy ekkora ügy lett ebből a Szalah dologból. Nem akartam róla beszélni, mert aztán mindent felnagyítanak. Pontosan láttam, hogy mi történt, ő megragadta a karomat, én pedig a másik oldalra estem. A sérülés a másik karját érte, erre azt mondják, hogy egy judóból vett fogást alkalmaztam."

Hát persze te barom! Még jó hogy a másik karját érte a sérülés, hiszen amíg te bekulcsoltad az egyiket, esélye sem volt az esést és a ránehezedő mamlasz tested súlyát felfognia a másikkal. De te nem tettél semmit, fátylat rá.

"Aztán meg jött a kapusuk és azon panaszkodott, hogy én okoztam a szédülését."

Na most akkor annak, aki elfelejtette volna, elevenítsük fel mit is csináltál pontosan te Isten barma:

Attól tartok, ha te ennek az ütésnek az egyszázad részét kapod a helyes kis buksidra, halálnak halálával terülsz el a szent gyepen, majd aztán elégedetten vigyorogsz, amikor a játékvezető igazságtalanul, félrevezető színészi játékodnak köszönhetően bünteti az ellenfelet. Te nem panaszkodnál, hanem egyenesen toporzékolva kapnál hisztirohamot némi sírógörccsel megspékelve és mint a kislány, akinek elvették a Barbie-babáját árulkodnál a bíró bácsinak, hogy milyen rútságot követtek el ellened. Igaz? Ez tetszene te gyökér.

"Már csak az hiányzik, hogy Firmino azt mondja, miattam lett náthás, mert rácseppent az izzadságom."

Szerintem meg már csak az hiányzik, hogy azt is kinyilatkoztasd, szentté kellene téged avatnia a Pápának még életed során, mert olyan tiszta a lelkiismereted mint a ma született bárányé. Bölcsebb lett volna, ha csendben maradsz Sergio, mert egy patinás klub hírnevét viszed a vásárra ezzel a patkány viselkedéssel, ráadásul rengeteg jólelkű és becsületes Real-szimpatizánsból csinálsz undorító férget, amiért csapatodnak szurkolnak. Szép munka Sergio. Már csak azt nem értem, hogy tűrhetik ezt a türhő produkciót a királyi gárdánál?

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/53685/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Real Madrid,Sergio Ramos
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?