Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Lőw Zsolt Párizsba költözne

Dorogi László

Pontot tett a találgatások végére az RB Leipzignál dolgozó magyar szakember, a PSG másodedzői állása nyerte el leginkább tetszését.

Fotó: Bild.de

Ahogy azt korábban a Blogstaron is megírtunk, páratlan lehetőségek kapui nyíltak meg a Bundesliga élcsapatánál, az RB Leipzignál dolgozó Lőw Zsolt előtt. A Gulácsi Pétert is foglalkoztató lipcsei klub pályaedzőjének azután ajánlotta fel a klub vezetősége a vezetőedzői posztot, miután kollégájával, Ralf Hasenhüttllel nem hosszabbítottak szerződést, de a Lipcse két testvércsapatának, az Európa-liga elődöntőig menetelő Red Bull Salzburgnak és az MLS-ben szereplő New York Red Bullsnak az irányítását is átvehette volna.

Mindeközben azt a Thomas Tuchelt nevezték ki a Paris Saint-Germain élére, akivel Lőw korábban dolgozott együtt Mainzban edző-játékos viszonylatban és a Borussia Dortmunddal Német Kupát nyerő szakember fel is kérte őt, hogy ismét csatlakozzon hozzá, ezúttal már pályaedzőként.

Lőw Zsolt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában úgy fogalmazott hétfőn reggel, hogy a párizsi lehetőséget tartja a legjobbnak szakmailag és családja szempontjából is, s bár nem volt könnyű, de meghozta döntését. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy egy igazi topklub szakmai munkájából veheti ki részét a korábbi magyar válogatott labdarúgó, akit azonban egyelőre élő szerződés köt a Lipcséhez.

Innentől kezdve tehát már csak a két klub megegyezésén múlik, mikor történik meg az áhított váltás.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/53960/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga,külföldi foci,PSG,RB Leipzig
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?