Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Rácsaphat a túlköltekező PSG kezére az UEFA

Dorogi László

Az európai szövetség tulajdonképpen a párizsiak miatt hozta létre a pénzügyi fair play szabályrendszerét. Két hetük maradt 60 millió eurót kaszálni.

Fotó: Reuters

A pénzügyi fair play szabályrendszerének lényege, hogy az európai topklubok kiadásainak és bevételeinek arányban kell lenniük egymással egy adott gazdasági éven belül. Ha egy klub nem tudja teljesíteni az UEFA előírásait, súlyos szankciókra számíthat. Ennek ihatja meg a levét a Paris Saint-Germain, amely az elmúlt időszakban zsákszámra öntötte ki a pénzt az ablakon sztárjátékosokra, Neymarért több mint 200 millió eurót fizettek a Barcelonának, Kylian Mbappé 180 millió eurós szerződésével pedig már trükközniük is kellett, hogy beleférjenek a szabályok szabta keretekbe.

A korsó viszont csak addig jár a kútra, amíg el nem törik, az európai szövetség most pedig ultimátumot adott a franciáknak. Ha június 30-ig - ez a 2017/2018-as gazdasági idény vége - nem könyvelnek el 60 millió eurós bevételt játékoseladásokból, megszegik a pénzügyi fair play-t, amiért pénzbüntetéssel, átigazolási időszakból való kizárással, vagy akár az európai sorozatoktól történő eltiltással is szankcionálhatják őket.

Elméletileg a PSG-nek nem kellene, hogy gondot okozzon teljesíteni az UEFA elvárásait, csakhogy a labdarúgó-világbajnokság miatt az egész világ szeme Oroszországra szegeződik a következő egy hónapban, márpedig nekik a következő két hétben mindenképpen vevőt kell találniuk egy-két játékosukra, különben komoly károkat szenvedhet el a pénzzel telepumpált párizsi gigaklub renoméja.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/54134/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,külföldi foci,Neymar,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?