Blogolj!

Király lesz a tiniből?

Ragnar Volarus

Az elmúlt napokban (hetekben) Cristiano Ronaldo sorsa tart lázban mindenkit. Manchester United, PSG, Milan vagy most éppen Juventus? Csak azért, hogy kicsit megkavarja az "állóvizet", ma egy sportújságíró, bizonyos Baptiste Ripart előállt a farbával: a Real Madrid megállapodott a Paris Saint-Germainnel Kylian Mbappé átigazolásáról!

Állítása szerint a Real Madrid és a PSG már meg is egyezett, a spanyolok egészen elképesztő 272 millió euróért vásárolják meg Mbappét. Nincs az a bőrönd a világon amibe ennyi pénz beleférne, de szerencsére az összeget négy részletben kell majd átutalni a párizsiak bankszámlájára.

Elsőre azt gondolhatnánk, ez tuti kacsa. De Baptiste Ripart már többször is beletrafált(?) ezekbe a nagy hírekbe. Ő számolt be elsőként Antoine Griezmann szerződéshosszabbításáról az Atléticoval, és Lemar átigazolásáról is ő rántotta le a leplet néhány hete. 

Azt persze mondani sem kell, hogy Mbappé már születése előtt is imádta a Real Madridot, és már az óvódában is Cristiano Ronaldo volt a jele. Itt most csak az a probléma, hogy CR7 éppen távozni készül onnan. Vagy nem, de az biztos. Mert ugye ott is naponta változik minden. De ha a Mbappé-transzer igaz, akkor valakiből pénzt kell csinálnia a Madridnak, sok pénzt. De ha marad a portugál, akkor együtt játszhatna az őt istenek tekintő francia tinivel. Mondjuk nem lenne egy rossz támadópáros. 

És akkor még nem beszéltünk a PSG-ről, akiknek kell a pénz. Nem azért mert elfogyott, hanem egyre nehezebb megfelelniük az UEFA pénzügyi fair play-szabályának. 

Viszont ahogy lenni szokott, még semmi sem biztos. A Real ráadásul csípőből visszautasította a feltételezést, és hivatalos honlapján közölte, nem tett ajánlatot a játékosért a PSG-nek. (Csak az ügynökének?)

Egy biztos, izgalmas nyarunk lesz. CR7, Neymar és Mbappé kapcsán is minden nap olvashatunk majd valami újabb írást.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/55172/pics/lead_800x600.jpg
Primera Division,PSG,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?