Blogolj!

Cristiano Ronaldo a Juventusba igazol - HIVATALOS

Dorogi László

A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy kilenc szezont követően távozik a klubtól az ötszörös Aranylabdás portugál.

Fotó: The National

Ami először csak vad pletykának tűnt, mostanra valósággá vált: Cristiano Ronaldo kilenc szezon után elhagyja a Real Madridot és az olasz bajnok Juventusnál folytatja pályafutását. Ezt a királyi gárda hivatalos honlapja hozta nyilvánosságra kedd délután, miután az olasz klub elnöke, Andrea Agnelli személyesen utazott el tárgyalni a portugál klasszissal és menedzserével, Jorge Mendessel.

A hírek szerint Ronaldo 30 millió eurót tesz majd zsebre Torinóban évente, amivel természetesen a Juventus legjobban kereső futballistája lesz, olasz sajtóhírek szerint "mindössze" 105 millió eurót kellett fizetnie érte a Zebráknak a Real Madrid kasszájába.

A 33 éves, ötszörös Aranylabdás klasszis két spanyol bajnoki címet, két Király-kupát, négy Bajnokok Ligáját, két Európai Szuperkupát és három klubvilágbajnoki címet nyert a Real Madriddal. A királyi gárdánál töltött kilenc idénye alatt 451 gólt szerzett, amivel a klub történetének legeredményesebb labdarúgója lett.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/55429/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Juventus,Primera Division,Real Madrid,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?