Blogolj!

Ez már nem Photoshop, bemutatták CR-t Torinóban

Dorogi László

Hétfőn délután hivatalosan is bemutatta a Juventus legújabb szerzeményét, aki természetesen a Zebráknál is a hetes mezben futballozik majd.

Fotó: juventus.com

Ha azt mondjuk, akadt érdeklődő Cristiano Ronaldo torinói bemutatására, akkor nagyon finoman fogalmazunk. A sajtó és a szurkolók gyakorlatilag úgy árasztották el az észak-olasz város utcáit, mintha csak világbajnoki címet nyert volna az Azurri, de mint tudjuk, ez alapvetően nem történhetett meg.

Így érkezett meg Torinóba Ronaldo
A Real Madrid múlt héten jelentette be, hogy kilenc szezon után távozik a királyi gárdától a 2009-ben 94 millió euró ellenében a Manchester United-től szerződtetett Cristiano Ronaldo, s bár sokáig csak őrült szóbeszédnek tűnt, végül mégis a Juventust választotta.

"Szeretnék történelmet írni a Juventusszal, szeretem a kihívásokat, remélem, minden jól megy majd. Ez a világ egyik legnagyobb klubja, alaposan átgondolt döntés volt, hogy ide szerződtem. A barátaim és a csapattársaim már régóta mondták, hogy ez a klub illik hozzám, úgyhogy ez egy könnyű döntés volt. A Juventus Olaszország legnagyobb klubja"

- kezdte hétfői, bemutatkozó sajtótájékoztatóját az ötszörös Aranylabdás.

Az első találkozó az új csapattársakkal


Ronaldo hétfőn esett át a kötelező orvosi vizsgálatokon, a hírek szerint kicsivel több mint 100 millió eurót fizetett érte a Juventus, szerződése 2022-ig szól, évente 30 millió euró üti majd a markát.

"A Real Madridnál eltöltött kilenc év csodálatos volt, de ez most egy vadonatúj lépés az életemben, így teljes szívemből köszönöm az elmúlt éveket a szurkolóknak. Mostantól viszont csakis erre a következő lépésre koncentrálok és nagyon várom, hogy a Juventusban futballozhassak. Motivált vagyok, elhivatott és minden idegszálammal erre összpontosítok"

- tette hozzá a portugál klasszis.

"Be szeretném bizonyítani, hogy még mindig egy elhivatott top játékos vagyok, nem szeretnék a komfortzónámban ragadni, vagy csak simán hátradőlni és merengeni az eddigi sikereken"

- folytatta CR.

Ronaldo első Juventusos sajtótájékoztatója teljes egészében


A portugál július 30-án áll munkába a Juventusnál és természetesen ha semmi nem jön közbe a Serie A első fordulójában debütálhat tétmérkőzésen a Zebrák színeiben.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/55707/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Juventus,külföldi foci,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?