Blogolj!

A Wolfsburg támadója kitart keresztény világnézete mellett

Dorogi László

Josip Brekalo, a Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg futballistája példamutató döntést hozott, köszöni szépen, nem kér a melegekből és az ultraliberális ideológiából.

Agyament ötlettel állt elő az elmúlt években a Bundesligában csak szenvedő VfL Wolfsburg: az LGBT-közösséggel szembeni toleranciára igyekeznek felhívni ország-világ figyelmét Németországban, méghozzá úgy, hogy a klub csapatkapitányára ezentúl szivárványos karszalagot aggatnak.

A horvát Jospi Brekalo pedig köszöni szépen, ő akkor inkább nem lesz a csapat kapitánya, ugyanis nem hajlandó felhúzni a karjára ezt a díszes szalagot. Mielőtt le buzigyűlölőznénk, hallgassuk meg érveit, amelyekkel még a kőbányai szopófantom is nehezen vitatkozhatna érdemben.

"Igen vallásosan nevelkedtem. Semmi problémám azzal, ha valaki másképp éli az életét, ám nekem nem kell és nem akarom támogatni azt, mert eltér a keresztény világnézetemtől"

- nyilatkozta a 20 éves támadó a horvát goal.hr portálnak.

És ez itt kérem a büdös nagy igazság: legyen bárki buzi, leszbikus, vagy ami csak akar lenni, de tartsa azt meg magának, otthon, a négy fal között. Különben is, hol van az előírva, hogy nekünk, heteroszexuálisoknak ki kell állnunk a melegek jogai mellett? Ők talán küzdenek a mi jogainkért, amelyeket lassan eltipor az ultraliberális eszme? Aligha hiszem.

Címkék: Bundesliga
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/57652/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?