Blogolj!

N`Golo Kanté a világ legjófejebb focistája

Dorogi László

A Chelsea francia játékosa haza szeretett volna utazni Párizsba családjához, de lekéste a vonatot. A szurkolók meghívták vacsorára, ő pedig még videojátékozott is velük.

Fotó: The National

Nem éppen úgy alakult a hétvégéje a Chelsea világbajnok középpályásának, ahogy azt eltervezte. A Cardiff elleni győztes bajnoki után szerette volna meglátogatni családját Párizsban, s tervei szerint a találkozó után rögtön utazott volna vonattal a francia fővárosba, csakhogy lekéste a Londonból induló Eurostar szerelvényt.

Mivel Kanté muszlim vallású, sosem hagyja ki esti imáját, ám mivel Angliában ragadt, fel kellett keresnie egy londoni mecsetet, ahol hogy, hogy nem összefutott néhány helyi Chelsea-drukkerrel, akik azonnal felismerték és meg is invitálták egy vacsorára.

A szerencsés úriember. (Fotó: Twitter)

Kanté természetesen el is fogadta a meghívást, nyomtak néhány meccset videojátékon, majd megnézték a délutáni Premier League-találkozók összefoglalóját.

A csendes francia játékos egyébként nagyon népszerű a szurkolók és játékostársai körében is, a francia válogatott világbajnoki ünneplésén személyre szóló dalt énekeltek neki a drukkerek és a válogatott társai. Kiérdemelte.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/58636/pics/lead_800x600.jpg
Chelsea,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?