Blogolj!

Ezt látni kell! Bedobásból öngól a Bundesligában! (video)

Az év végi bakipardék sztárja lesz a stuttgarti kapus és balhátvéd közös produkciója. Bár ők erről a kétes dicsőségről biztosan szívesen lemondtak volna, hiszen a világ egyik legröhejesebb öngólját hozták össze.

A 61. percben a svábok balhátvédje a saját térfelének közepénél bedobáshoz készülődött. Előre nézett, mint aki indítani akar, majd hirtelen, félfordulattal hazadobta a kapusának a labdát. Ezzel csak az volta baj, hogy nem csak az ellenfelet lepte meg vele, hanem az éppen elmerengő saját portását is.

Zieler későn kapott észbe, és a jó 35-40 méteres hazaadásba kétségbeesetten bele akart rúgni, de olyan sutára sikerült a mozdulata, hogy éppen csak beleérni tudott a labdába, hogy beleért egyáltalán az is csak a visszajátszásból és nagyításból derült ki). Ez a kis érintés azonban pont elég volt ahhoz, hogy a labda annyira irányt változtasson, hogy pont beférjen a kapufa mellett a kapuba.

Ezzel lett egyenlő az állás, ráadásul a Stuttgart ekkor már emberhátrányban játszott. Zieler és a hátvéd szerencséje, hogy Castro a 75. percben ismét megszerezte a vezetést és egyúttal a győzelmet a sváboknak a Werder Bremen elleni mérkőzésen.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/60582/pics/lead_800x600.jpg
bakiparádé,Bundesliga,öngól
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?