Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Szédületes show-műsort rendezett Mbappé Párizsban - videó

Dorogi László

Ha bárkinek is kétségei lennének afelől, hogy Kylian Mbappé napjaink legtehetségesebb feltörekvő sztárjelöltje, annak csak annyit tudunk mondani: ne kételkedjen tovább.

Fotó: Twitter

A szeptemberi FIFA-gálán az Év legjobb feltörekvő tehetségének is megválasztott francia támadó elképesztő teljesítményt tett le az asztalra vasárnap este a Ligue 1-ben, ráadásul nem is holmi tinglitangli ellenfelet vett totálisan hülyére, hanem a BL-ben brillírozó Olympique Lyon védelmét. Tudják, azt, amelyik egy gólon tartotta a félelmetes Manchester City-t.

Mbappé azért még vehetne néhány leckét Robert Lewandowskitól, aki néhány évvel ezelőtt egymaga öt góllal terhelte meg a Wolfsburg kapuját a Bundesligában 9 perc leforgása alatt, mindenesetre ne gondoljuk, hogy a négy találat 13 perc alatt kevésbé megsüvegelendő teljesítmény.

Mindezt úgy, hogy Mbappé ezen kívül lőtt egy kapufát és volt még egy száz százalékos ziccere is, amit a Lyon kapusa hatalmas bravúrral hárított. Nézzük meg, hogy rendezte le a fiatal francia üstökös a Lyont.


Mbappé mesternégyese természetesen évtizedes rekordot adott át a múltnak, az elmúlt 45 évben senkinek nem sikerült ilyen rövid idő alatt legalább négy gólt szereznie a francia élvonalban, ráadásul ő a legfiatalabb játékos 19 évével és kilenc hónapjával, akinek sikerült négyszer is betalálnia egy francia bajnokin. Nem mellesleg, a PSG az első csapat a Ligue 1 történetében, amelyik első kilenc mérkőzésének mindegyikét meg tudta nyerni. Kilenc forduló után már nyolc pont előnnyel vezetik a bajnokságot a második Lille előtt, s ha ilyen ütemben termelik a pontokat, akár már februárban ünnepelhetik újabb bajnoki címüket.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/61027/pics/lead_800x600.jpg
külföldi foci,Kylian Mbappé,PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?