Blogolj!

Szexbotrány, zsarolás, emberrablás - egyre hosszabb a Benzema-lista

Dorogi László

A Real Madrid algériai származású francia játékosa valahogy mindig ott sündörög a forró kásás bödön körül és rendszerint hogy, hogy nem, bele-bele is harap a szarral töltött palacsintába. A francia válogatottból már kidobták, de Florentino Perez valamiért kedveli...

Fotó: AFP

Újabb tétellel bővült Karim Benzema vélt bűnlajstroma, ugyanis korábbi ügynöke emberrablással vádolja a Real Madrid támadóját. A jó öreg Karimtól nem áll távol a balhé, az elmúlt tíz évben akadt néhány kétes ügye, de a dörzsölt futballista rendszerint kihúzza magát a felelősség alól.

2010-ben francia válogatott csapattársával, Franck Riberyvel karöltve keveredett egy prostibotrányba, egy bizonyos Zahia Dehár névre hallgató örömlánynak virították a lóvét a szolgáltatásaiért cserébe. Ezzel alapvetően az erkölcsi normák megsértésén túl nem lenne probléma, csakhogy a lány az aktus megtörténtekor még csak 17 éves, tehát kiskorú volt, ami ugye már nem is olyan törvényes buli. Ribery akkor elismerte tettét, hozzátéve, hogy nem tudott a hölgy koráról, na de mit tett a mi Karimunk? Ő bizony tagadott mindent ától cettig.

2015-ben azért indult eljárás Benzema ellen, mert állítólag bűntársként részt vett a szintén francia válogatott labdarúgó, Mathieu Valbuena zsarolásában. Valbuena 2015 júniusában tett panaszt, amiért egy ismeretlen férfi felhívta és tudtára adta, hogy birtokában van egy őt ábrázoló, meglehetősen kompromittáló szexvideó, s ha nem fizet azért 150 ezer eurót, nyilvánosságra hozza azt. Nem sokkal később a francia rendőrség őrizetbe vette, majd ki is hallgatta Benzemát az ügyben, a versailles-i bíróság pedig vád alá is helyezte és további nyomozást rendelt el. Valbuena Benzema ellen vallott és egyértelműen megvádolta a Real-csatárt, aki ezúttal is tagadott mindent. Ezt a botrányt viszont már nem bírta el Karim francia válogatottsága, száműzték a címeres mez közeléből, így le is maradt a franciák világbajnoki címéről Oroszországban.

Szóval most az ex-ügynök nyitotta meg és bővítette újabb fejezettel a Benzema-aktát, a Mediapart nevű francia portál számolt be arról, hogy Leo D`Souza október 8-án beperelte a csatárt, mert megpróbálta elrabolni. Na, nem ő maga személyesen, Souza históriája szerint október 7-én, Párizsban egy bár mellett próbálták meg ketten egy fekete furgonba tuszkolni, s az ügynök azt állítja, a két férfi személyében Benzema barátaira ismert. A rablás végül sikertelenül zárult, ugyanis többen is D`Souza segítségére siettek, de az ügynök állítja, Benzema rendelte el az elrablását. Miért? Azért, mert állítólag az ügynök úr lenyúlt 44 ezer forintnyi összeget a futballistától. A francia hozzávetőlegesen 163 ezer forintot keres a Real Madridnál egy fél óra alatt...

Az ügyben természetesen vizsgálat indult, de Benzema régi jó szokásához híven már most tagadja a vádakat, szerinte ilyen baromság a világon nem létezik, s hát valljuk be, tényleg elég abszurdnak tűnik a sztori. Az viszont talán nem véletlen, hogy éppen Benzema került megint a kereszttűzbe, s csak csodálkozni tudunk azon, hogy ha a Real Madrid ilyen jól tusolta Cristiano Ronaldo zaklatási ügyeit (már ugye ha tényleg volt ilyen), akkor Florentino Perez egyik kedvenc bábuját miért nem tudják makulátlannak feltüntetni?  

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/62145/pics/lead_800x600.jpg
Karim Benzema,Primera Division,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?