Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Ronaldo kitálalt, ezért hagyta el a Real Madridot

Dorogi László

Nem Zinedine Zidane távozása és nem is a sajtóban felröppenő, fizetésével kapcsolatos állítólagos problémák miatt váltott klubot a négyszeres Aranylabdás nyáron. Nem nehéz kitalálni miért. Azaz ki miatt.

Közismert tény, hogy nem Florentino Pérez a világ legnépszerűbb klubelnöke. Azzal is nehéz lenne megvádolni, hogy kompromisszum-kész lenne bizonyos helyzetekben, az pedig már egyenesen sértő lenne, ha rásütnénk, hogy szeretett klubja érdekeit a sajátjai elé helyezi. Ó, nem. Pérez elnök úr egy igazi konok vezérigazgató, minden ezzel a pozícióval járó előnyös és előnytelen tulajdonságával.

Amikor a Real Madrid tavaly májusban elhódította sorozatban harmadik BL-trófeáját, többszörösen beírva ezzel magát a sorozat történelemkönyvébe, aligha gondolta volna egyetlen Real-szimpatizáns, hogy egy héten belül fenekestül megbomlik a nyugodtnak és boldognak hitt környezet. Pedig ez történt, amikor Zinedine Zidane váratlanul bejelentette lemondását, de erről más sokszor írtunk a Blogstaron, ahogy Cristiano Ronaldo Juventusba igazolását is alaposan kiveséztük már.

Egyik meglepő döntés hátterét sem ismerjük pontosan, a portugál azonban most a France Footballnak adott interjújában egyértelműen megnevezte a bűnbakot.

"Éreztem a klubon belül, főképp az elnök felől, hogy nem úgy számítanak rám úgy, mint ahogy az elején. Az első négy-öt évben megvolt az az érzésem, hogy én vagyok Cristiano Ronaldo, majd ez megváltozott. Úgy nézett rám az elnök, mintha már nem lennék nélkülözhetetlen. Ez ösztönzött arra, hogy elhagyjam a klubot"

- mondta a szupersztár.

"Néha megnéztem a híreket, amikben az állt, hogy el akarom hagyni a klubot. Volt benne valami, de az igazság az, hogy nem éreztem azt, hogy Florentino Pérez visszatartana. Ha a pénzről lenne szó, akkor Kínába költöztem volna, ahol ötször annyit kapok, mint a Juventusnál, vagy a Real Madridnál. Hasonlóan keresek itt is, mint Madridban. A különbség az, hogy a Juve akart engem, és ezt a torinóiak világosan elmondták nekem."

Az most már világosan látszik, mekkora érvágást jelentett a királyi gárdának a két agytröszt búcsúja. A Real Madrid régen látott mélységekben fuldoklik a La Liga tabellájának középmezőnyében, vasárnap pedig méretes zakót szabott rájuk az ősi rivális Barcelona. Julen Lopetegui vezetőedző órái meg vannak számlálva a spanyol fővárosban, ezek után pedig feltehetjük Péreznek az 50 millió forintos kérdést is: megérte tönkre tenni a spanyol válogatott labdarúgó-világbajnokságát Lopetegui mester elszipkázásával? 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/63086/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Primera Division,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?