Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 15, 17, 63, 72, 90 Joker: 218399 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvényekre egyenként 2 426 985; 3 találatos szelvényekre egyenként 21 635; 2 találatos szelvényekre egyenként 1535 forintot fizetnek.
Blogolj!

Hihetetlen, de ezért is pénzt kapnak a PSG sztárjai

Dorogi László

Mit szólna hozzá, ha 120 millió forintot kapna havonta? Mit kell tennie érte? Kiállni az emberek elé és smúzolni nekik egy kellemeset. Meg egy kicsit integetni is. Kőkemény munka ez.

Fotó: AP

Azt eddig is tudtuk, hogy a topligák topfutballistái a köznép számára felfoghatatlan összegeket tesznek zsebre, ha lebontjuk hogy percenként mennyi pénz üti a markukat, rögtön elszörnyülködünk azon, hogy milyen busásan megfizetik a modern kori gladiátortestbe öltöztetett szórakoztatókat.

A France 2 tévécsatorna csütörtök este arról sugárzott műsort, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgói milyen paraméterek szerint kötik meg szerződésüket a klubbal és elég érdekes dolgok láttak napvilágot.

Kiderült többek között, hogy minden egyes párizsi játékos kontraktusában szerepel egy olyan kitétel, amely kimondja: minden mérkőzés előtt köszönteniük kell a szurkolókat. Nem ingyen, pénzért természetesen. Az úgynevezett "etikai prémiumot" és "viselkedési bónuszt" akkor folyósítják a labdarúgók számlájára, amennyiben azok viselkedése megfelel a klub normáinak, ennek a megállapodásnak a keretein belül kell megköszönniük minden találkozó végén a szurkolást a publikumnak. Gondolhatnánk, ez magától értetődő cselekedet egy sportoló számára, de a párizsiak ezért is pénzt kapnak.

A francia televíziós társaság azt is nyilvánosságra hozta, hogy mennyi az annyi, a viselkedési bónusz ugyanis játékosonként eltérő. Thiago Silva havi 33 ezer eurót, Cavani, Dani Alves és Angel Di Maria havi 70 ezer eurót, Mbappé havi 117 ezer eurót, Neymar pedig havi 375 ezer eurót vág zsebre.

Ne legyenek kétségeink, minden bizonnyal nem csak a francia pénzes klubnál tartalmaznak a labdarúgó-szerződések furcsának tűnő juttatásokat, csakhogy erről éppen nem tudunk.

Címkék: PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/63730/pics/lead_800x600.jpg
PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?