Blogolj!

Eddig tartott a türelem a Manchester Unitednél, kirúgták José Mourinhót

Dorogi László

A Manchester United hivatalos oldalán jelentette be kedd délelőtt, hogy megválik a portugál mestertől.

Fotó: goal.com

Húzta, halasztotta a Manchester United vezetősége amíg csak tudta, ám végül csak meghozta a döntést: nem kívánnak tovább dolgozni José Mourinhóval. A manchesteriek kedden jelentették be, hogy azonnali hatállyal felbontják a portugál szerződését, de azért minden jót kívánnak neki a jövőben és köszönik az eddigi munkáját.

A klub közleményében jelezte, egyelőre a szezon végéig keres új menedzsert, miközben elkezdik keresni a hosszútávú, végleges megoldást is a posztra, magyarul most egy tűzoltó érkezik Manchesterbe, mint például tavaly a Dortmundnál Peter Stöger, aztán pedig nyáron új alapokat helyeznek az omladozó vár ormán.

A Vörös Ördögök a Liverpool ellen veszítettek el egy fontos rangadót, a bajnoki tabellán a hatodik helyet foglalják el, de már most 11 pont a hátrányuk a még Bajnokok Ligája indulást érő helyen tanyázó Chelsea mögött. Mourinho irányításával több negatív rekordot is megdöntött a csapat, az OPTA statisztikái szerint pedig az 1990/1991-es szezon óta nem állt ilyen gyengén a United a bajnokság ezen szakaszában ami a szerzett pontokat illeti.

Ahogy Lukács Laci fogalmazott, a történet vége, ennyi és kész. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/66508/pics/lead_800x600.jpg
José Mourinho,Manchester United,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?