Blogolj!

A futballista is lehet popsztár? - szavazás

Dorogi László

Erre a kérdésre keressük a választ, miközben vadul hallgatjuk Memphis Depay legújabb számát. A Lyon futballistájából egész tehetséges előadó is lehet, de vajon dobnia kéne a focit, vagy sem?

Őszinte megrökönyödéssel tapasztaltam, amikor rákerestem az internet világos bugyraiban Memphis Depay életrajzára, hogy a fickó még mindig csak 24 éves. A Sparta Rotterdam és a PSV Eindhoven ificsapataiban pallérozódó futballista 2011-ben kapott profi szerződést a PSV-től, majd hatalmas ígéretként szerezte meg a lehalófélben lévő - ám most talán megindulni látszó - Manchester United. A Vörös Ördögöknél finoman fogalmazva sem evett meg sok sót, 33 mérkőzésen lépett pályára, mindössze két gólt szerzett, ami egy támadótól azért elég vérszegény.

A "mentőövet" az Olmypique Lyon dobta neki 2017-ben, ahol azonnal meghatározó emberré vált, jelenleg 69 mérkőzésnél és 29 találatnál jár a franciák színeiben. Memphis Depay azonban vérbeli modernkori, polihisztor futballista, s mint oly sok sportolónak előtte - akikről ITT és ITT írtunk mi is -, neki is megtetszett a popipar fényűzése. Na, nem mintha nem keresne éppen eleget a labdarúgással, de nem is erről szól ez a történet azt hiszem.

Szóval Memphis Depay karácsony harmadik napján rukkolt elő legújabb számának videóklipjével a YouTube-on, amit itt most jól meg is mutatunk:


És meg kell vallani, ez egy kifejezetten a kor követelményeinek, a kor átlag zenefogyasztóinak megfelelő nóta lett, így hát felívelő futballkarrierje ellenére is adódik a kérdés:

Vonuljon-e vissza a futballtól a popzenei karrier érdekében Memphis Depay?

Szavazok
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/66904/pics/lead_800x600.jpg
Memphis Depay,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?