Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Gyomorvérzés miatt kórházba került Diego Maradona

Dorogi László

A baj szerencsére nem nagy, a hírek szerint már haza is engedték az argentin ex-futballsztárt, akinek azonban további vizsgálatokra kell majd járnia.

Fotó: El Litoral

Az isteni Diego jelenleg a mexikói másodosztályban futballozó Dorados de Sinola vezetőedzőjeként dolgozik, ám a napokban haza kellett utaznia Buenos Airesbe, hogy részt vegyen néhány kötelező orvosi vizsgálaton. Szerencsésen időzített, ugyanis a doktorok kiszúrtak egy nem is olyan kis problémát: Maradonának kisebb gyomorvérzése van.

A Reuters elsőként értesült arról, hogy a helyzet nem súlyos, Maradona nincs életveszélyben, s rövid megfgyelés után haza is engedték a kórházból. Maradona lánya Twitter-csatornáján meg is erősítette a hírt, azt írta, minden rendben van az édesapjával és hamarosan már otthon lábadozhat.

Ezzel együtt a közeli jövőben még néhány vizsgálat erejéig vissza kell térnie a kórházba, ahol sajnos nem ismeretlen vendég: 2004-ben odáig fajult kokainfüggősége, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, de alkohol- és drogproblémái matt gyakran érkeznek hírek a legenda rossz egészségi állapotáról.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/67165/pics/lead_800x600.jpg
Diego Maradona,külföldi foci
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?