Blogolj!

Barátnője kezében az Inter sztárjának sorsa

Dorogi László

Mauro Icardi elkésett az egyik edzésről, ezért klubja 100 ezer euróra büntette meg. Az Inter meghosszabbítaná szerződését, de a futballista a jelenlegi feltételekkel nem ír alá.

Fotó: CNN

A Sky Sports Italia számolt be arról, hogy a milánói klub megbüntette Mauro Icardit, miután az argentin sztár elkésett az egyik edzésről. Icardi jelenleg is tárgyal az Interrel szerződése meghosszabbításáról, ám a hírek szerint egyelőre nem sikerült egyről a kettőre lépnie a feleknek.

Icardit már a korábbi átigazolási időszakokban is összeboronálták európai topklubokkal, leggyakrabban a Real Madrid nevét lehetett hallani vele kapcsolatban, az Inter viszont hosszútávú szerződéssel kínálná meg egyik legjobbját, kérdés, hogy az argentin is így tervez-e a jövőjével kapcsolatban.

Wanda Nara, aki nem csak Icardi ügynöke, hanem egyben barátnője is, néhány napja azt nyilatkozta, egyelőre nagyon távol állnak Icardi és az Inter álláspontjai a szerződéshosszabbítást illetően, Nara úgy fogalmazott, a közelében sincsenek a megállapodásnak és az olasz sajtóban megjelenő információkat is cáfolta.

"Nem kaptunk elég jó ajánlatot az Intertől. Nem mondom, hogy nincs esély rá, de jelenleg nem áll úgy a dolog. A jelenlegi fizetéssel biztosan nem lesz hosszabbítás, hisszük, hogy Mauro többet ér annál"

- nyilatkozta Nara. Abba most inkább nem mennénk bele, hogy a hölgy tényleg Icardit tartja többre futballistaként, vagy személyes ambíciói is fűződnek a fizetésemeléshez...

Címkék: Inter, Serie A
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/67377/pics/lead_800x600.jpg
Inter,Serie A
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?