Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Lecsapott a karma a szurkológyalázó aranyzabálóra

Doug Glatt

És lám. Franck Riberyre, a Bayern München kotonszökevényére nem vonatkozik a jól ismert mondás. Az vagy, amit megeszel, szoktuk mondani, ám a francia hülyegyerek nem gyökeret rágcsál.

Fotó: FAZ

Elszakadt egy izom Franck Ribery combjában a Bayern München edzésén. Ez önmagában nem hír, a gallkakas futballista az elmúlt években nagyon sok sérüléssel küszködött, meg hát az igazat megvallva, nem is fiatal focista már, benne van a pakliban az ilyesmi. Csakhogy mössziő Franckra most ezer százalék, hogy a karma csapott le, ez pedig a legenyhébb büntetés azok után, amit ez az anyaszomorító pojáca leművelt néhány napja.

Kellett is egy kis idő ahhoz, hogy megemésszem és higgadtan tudjam kezelni a történetet, de bevallom töredelmesen, ez még mindig nem sikerült teljesen. A talaj részeg Ribery közösségi oldalára pattintott fel egy képet a múlt héten, a felvételen éppen egy arannyal bevont steaket készült elmajszolni. Mint kiderült, ennek ára nagyjából 350 ezer forint, de ez most nem is lényeges.

Ribery követőinek nagy részénél azért alaposan kiverte a biztosítékot a focista fennkölt falatozása, mondván lehetne ezt a pénzt másra is költeni, ekkor viszont előbújt a szög a zsákból, a francia válogatott legfőbb kurvapecére (bocsi Benzema) mindenféle jókívánságot címezett díszes rajongótáborának egy könnyed hangvételű videóüzenetben.

"Kezdjük azzal 2019-et, hogy pontot teszünk minden i-re és áthúzzuk az összes t-t. Üzenjünk az összes irigy embernek, akik csak azért születhettek meg, mert a gumi lyukas volt: basszátok meg az anyátokat, a nagymamátokat, sőt a teljes családfátokat! Nem tartozom nektek semmivel. A sikereimet csakis Istennek, magamnak, és azoknak köszönhetem, akik hittek bennem. Mindenki másnak azt üzenem: nem vagytok egyebek, csak apró kavicsok a zoknimban..."

Hát úgy, kedves Franck. Ezek a kellemetlen kavicsok emeltek oda, hogy egyszer még az Aranylabda esélyesei között is felmerült a szánalmas neved, ezek az apró kellemetlenségek járnak ki a meccseidre, veszik meg a neveddel ellátott mezeket, ezek a lesavazott követők példaképként tekintettek rád, annak ellenére, hogy a múltban akadt bőven példátlan cselekedeted. Az meg hogy Istent egy ilyen szövegkörnyezetben citálod a nyilvánosság előtt, mindennek az alja.

A Bayern Münchennek persze reagálnia kellett az undorító kirohanásra, s egy valamire való klubnál nem is lehet kérdés, hogy a helyes reakció az, ha páros lábbal kirúgják az ajtón az ilyen rendbontót. A bajorok viszont megelégedtek egy "komoly pénzbüntetéssel". Vajon hány aranyos steak árát kellett kicsengetnie? Biztos nagyon megterhelte a bankszámláját.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/67386/pics/lead_800x600.jpg
Bayern München,Bundesliga,Franck Ribery
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?