Blogolj!

Nem kell a dagi játékos a Real edzőjének

Dorogi László

A döntés persze érthető, ha már ennyi pénzt keresnek ezek a világsztárok, legyenek szívesek odafigyelni a testsúlyukra.

Fotó: goal.com

Santiago Solari, a Real Madrid vezetőedzője az elmúlt időszakban a megszokottnál jóval kevesebb játéklehetőséget adott a királyi gárda kulcsemberének számító Marcelónak, egy spanyol televíziós társaság pedig kicsit a mélyére ásott a dolgoknak, hogy mi lehet ennek az oka.

A brazil szélső - aki egyébként kétségtelenül a világ legjobb játékosa posztján, amikor formában van - az elmúlt hónapban csak a Villarreal elleni elhalasztott bajnoki mérkőzést és a Leganés elleni Király Kupa nyolcaddöntő visszavágóját játszotta végig, ezen kívül 77 percet töltött a pályán a Real Sociedad ellen a La Ligában, ugyanakkor a Leganés elleni kupa odavágót, valamint a Betis és a Sevilla elleni bajnoki meccseket egyaránt kihagyta.

A zuhanyhíradó szerint ennek az az oka, hogy a brazil védő nem fukarkodott a zabálással az ünnepek alatt és sikerült - nem kis bravúrral - hét kilót híznia néhány hét leforgása alatt. Bár Marcelo keményen dolgozik azon, hogy ledolgozza ezt a hirtelen felkapott súlyfelesleget, de sokáig még a Real Madrid orvosi stábjának mérlegére sem volt hajlandó felállni, nehogy kiakassza azt. Szóval Solari lecsökkentette a brazil játékperceit, mert - mondjuk kerek-perec - dagadt lett.

Na, nyilván nem ilyen súlyos a helyzet, csakhogy a versenysportolóknál valóban minden deka számít, márpedig amíg nem dobja le a súlyfelesleget, addig Solari biztosan nem számít rá alapemberként.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/67919/pics/lead_800x600.jpg
Primera Division,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?