Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Két kapura játszott, mindkettőbe be is talált a holland focista

Dorogi László

Lorenzo Ebecilio nevét még a fanatikus futballszurkolók sem feltétlenül ismerik, pedig tulajdonképpen rendkívül hatékony támadó.

Fotó: Twitter

Ebecilio most éppen Belgrádban rúgja a bőrt a Crvena zvezdánál, de korábban megfordult az Ajax és az Anzsi Mahacskala csapataiban is. Van kettő, szép kétéves gyerkőce is, akik ráadásul egy napon is születtek. Gondolhatnánk, nagy volt az öröm az ikrek érkezésekor, pedig ez biztosan nincs így. A bibi annyi ugyanis, hogy nem egy anyukától és nem egy helyen született a kisfiú és a kislány.

A holland De Telegraaf számolt be arról, hogy az egykori Ajax-futballistának február 23-ig kell DNS-mintát szolgáltatnia egy orosz nőnek, Anna Bagajevának, aki azt állítja, hogy kislánya édesapja nem lehet más, mint a labdarúgó. Ebecilio nagy bánatára a bíróság is így vélekedik, ezért ha nem érkezik meg a minta február 23-ig, akkor automatikusan őt tekintik a kislány apukájának. Persze, ha a vizsgálat bebizonyítja, hogy tényleg így van, akkor is.

A focista 2016 nyarán találkozott az orosz pincérnővel, amikor az Anzsi játékosa volt, majd a rendszeres találkozgatásnak terhesség lett a következménye. Csakhogy mint később kiderült, Ebecilio akkor éppen kapcsolatban élt Daria Danilinával, aki éppen ugyanazon a napon, 2017. január 17-én adott életet közös fiuknak, amelyiken Bagajeva is megszülte kislányát.

Hogy végképp ne érezze magát kényelmesen a labdarúgó, a két anyukat nemrég közösen mesélte el a történetet egy tévéműsorban, s állítólag a két gyerkőc nagyon is hasonlít egymásra, a műsorban elvégzett DNS-teszt alapján pedig 90 százalék, hogy a gyerekek rokonok.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/68943/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?