Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Zidane hajlik a londoni házasságra

Dorogi László

A házassági szerződés feltételeit viszont vagy a francia diktálja, vagy senki. Nehéz döntés előtt áll a Chelsea orosz tulajdonosa.

Fotó: Daily Star

A bulvárhírek rajongóinak nem kell megrettenniük, nem ért véget a francia világbajnok 1994 óta tartó házassága, Zidane-asszony továbbra is élvezi szerető férje társaságát, ám a Real Madriddal zsinórban három Bajnokok Ligája címet bezsebelő tréner jóideje munkanélküli, s mint ilyen, bőven válogathat az innen-onnan érkező ajánlatok közül. Korábban komolyan szóba hozták például a Manchester Uniteddal, mint potenciális Mourinho-utód, ám amióta a Vörös Ördögök magukra találtak Ole Gunnar Solksjaer irányításával, elcsitultak ezek a hangok. Az viszont egészen bizonyos, hogy nem marad munka nélkül a francia nyártól, s az egyik lehetséges következő munkahelye a Chelsea lehet.

A The Sun számolt be arról, hogy Roman Abramovics tulajdonos nagyon szeretné csapata élén látni Zidane-t, pláne azok után, hogy nagyon úgy fest, Maurizio Sarri tavaly nyári kinevezése téves döntésnek bizonyult. A londoni kékek legutóbbi négy bajnokijukból hármat is elbuktak, ráadásul kaptak egy hatost a Manchester Citytől és összességében is 0-12-es gólkülönbséggel hozták le ezeket a meccseket. A Bajnokok Ligáját érő helyezések egyrecsak távolodnak, s tulajdonképpen már csak az FA-kupa és az Európa-liga megnyerése menthetné meg a szezonjukat - előbbi sorozatban viszont a Manchester Uniteddel találkoznak hétfő este.

A brit lap úgy tudja, Zidane sem zárkózna el a Chelsea elől, ám komoly feltételek árán írna csak alá a londoniakhoz. Az első ilyen az, hogy a klubnak meg kellene valahogy tartania nyáron legnagyobb sztárját, Eden Hazard-t, ám ez közel sem lesz egyszerű feladat, hiszen a belga szerződése jövő nyáron lejár a Chelsea-nél és egyelőre hosszabbítani sem nagyon szeretne. A középpályás korábban úgy fogalmazott, már meghozta a döntést a jövőjével kapcsolatban, de ezt egyelőre ezt még nem hozza nyilvánosságra. Elég nehéz ugyanakkor elképzelni, hogy marad, azok után, hogy visszautasította a klub heti 300 ezer fontos fizetést ígérő hosszabbítási ajánlatát is.

Zidane második igényét viszonylag könnyen kielégíthetné Abramovics, a francia ugyanis 200 millió fontos vásárlási keretet szeretne a nyári átigazolási időszakban, ez az összeg még ha nem is esne jól az orosz tulajdonosnak, talán le tudná nyelni békaként. A francia harmadik feltétele viszont aggályos lehet, ugyanis amióta Abramovics a Chelsea tulajdonosa, köztudottan rajta áll, hogy kit és mikor igazol le a klub, Zidane viszont szeretne ebbe is beleszólni. A három BL-győzelemnél viszont aligha kell jobb ajánlólevél, így most komoly döntés előtt áll a Chelsea vezetősége.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/69067/pics/lead_800x600.jpg
Chelsea,Premier League,Zinedine Zidane
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?