Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Gulácsi Péter Európában is a legjobbak között

Dorogi László

A goal.com statisztikái szerint csupán négy hatékonyabban védő kapus van Európában a Lipcse magyar válogatott hálóőrénél.

Fotó: ZDF

A statisztika szerint két Olaszországban szereplő kapus, az Inter hálóőre Samir Handanovic és a Milan kapusa Gianluigi Donnarumma hárítja a legnagyobb hatékonysággal a kapujára érkező lövéseket az európai topligákat figyelembe véve, a szlovén kapus 80, az olasz 79 százalékos hatékonysággal dolgozik.

Őket a Valencia kapusa, Neto követi 78 százalékos hatékonysággal, megelőzve a PSG-ben játsszó Gianluigi Buffont és a szintén 77 százalékkal hárító Gulácsi Pétert. Nem véletlen, hogy messze az RB Leipzig kapta a Bundesligában a legkevesebb gólt, Gulácsi eddig a szezonban 89 kapujára tartó lövésből mindössze 20 gólt kapott.

A magyar válogatott hálóőrt a Bundesliga hivatalos honlapján beválasztották az őszi szezon álomcsapatába, a Kicker pedig a második legjobb kapusnak hozta ki a bajnokság első felét figyelembe véve.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/70283/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga,Gulácsi Péter,RB Leipzig
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?