Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Az UEFA is megmutathatja a farkát Cristiano Ronaldónak

Dorogi László

Bőszen megy a farokméregetés az európai kupaporondon, előbb Diego Simeone, aztán Cristiano Ronaldo formázott falloszt a riválisnak címezve a Juventus-Atlético BL-párharc során.

Fotó: Getty Images

Nem múlt el atrocitások nélkül a Juventus-Atlético Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, a madridi mérkőzés után ugyanis Diego Simeone mutogatta férfiasságát a Juventus játékosainak és szurkolóinak címezve az olaszok legyőzését követően, majd Cristiano Ronaldo ugyanezzel a mozdulattal replikázott a torinói visszavágó és a madridiak kiejtése után.

Hogy kinek nagyobb, nekünk nem tisztünk eldönteni, egy biztos, az UEFA most vizsgálatot indított az ötszörös portugál Aranylabdás futballista produkciója miatt, mondván ízléstelenül ünnepelt. Diego Simeone ügyét már korábban lezárta az európai szövetség, az Atlético trénere megúszta egy 20 ezer eurós büntetéssel, ez alapján Ronaldót sem fenyegeti eltiltás.

Csakhogy a szabályok szerint akár három mérkőzésre is elmeszelhetnék a Juventus klasszisát az UEFA illetékesei, ami azt jelentené, hogy az Ajax elleni negyeddöntős párharc egyik mérkőzésén, de továbbjutás esetén az elődöntő első találkozóján sem léphetne pályára. Azt pedig mondani sem kell, mekkora érvágás lenne ez annak a Juventusnak, amelynek mindhárom gólját CR szerezte az Atlético elleni visszavágón és amelynek az elődöntőben az előzetes erőviszonyok alapján majd a Manchester City lehet az ellenfele.

A fegyelmi bizottság március 21-én dönt Ronaldo sorsáról, az pedig már csak rajtuk múlik, hogy a szövetség képviselői is bemutatják-e a férfiasságuk méretét egy esetleges példát statuáló bírsággal. 

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/70358/pics/lead_800x600.jpg
Atletico Madrid,Bajnokok Ligája,Cristiano Ronaldo,Juventus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?