Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Wayne Rooney nagyon utálja a Liverpoolt

Dorogi László

A angol labdarúgó-válogatott, valamint az Everton és a Manchester United egykori csatárából előbújt a kisördög, még a Manchester City-nek is hajlandó szurkolni azért, hogy ne lássa bajnokként a Vörösket.

Fotó: goal.com

Na, persze nincs abban semmi meglepő, hogy Rooney - nevezzük nevén a gyereket - utálja a Liverpoolt, hiszen az ősi, városi rivális Evertonnál nevelkedett, majd a szintén örök ellenség Manchester United színeiben rúgta a bőrt és tört borsot időnként a liverpooliak orra alá.

A jelenleg az MLS-ben futballozó, 120-szoros angol válogatott Rooney úgy fogalmazott, reméli, hogy a Manchester City képes lesz megelőzni a Premier League idei szezonjának végére a Liverpoolt, mert egészen egyszerűen nem tudná elviselni, ha a Vörösök lennének a bajnokok.

Persze, nem lenne igazi Everton-szurkoló, ha nem pirított volna még ennél is jobban oda a Vörösknek, elmondta ugyanis, hogy emlékszik még a Liverpool 2005-ös Bajnokok Ligája sikerére, ám az azóta eltelt időszakban egyetlen nagy trófeát sem szereztek, a klub háza táján még mindig mindenki arról a sikerről beszél.

"Remélem, ez további 10-15 évig így lesz"

- szúrt oda Rooney, bár arról közben talán megfeledkezett, hogy az Everton mikor hódított el utoljára bármilyen trófeát is, hozzátéve gyorsan, hogy persze más körülmények és feltételek között élik mindennapjaikat a kékek mint a Mersey-folyó túlpartján lévő rivális.

Liverpool vörös felén persze reménykednek abban, hogy véget ér a közel három évtizedes aszály, ugyanis a csapat utoljára 29 éve nyerte meg az angol bajnokságot, akkor pedig még nem is Premier League-nek hívták...

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/70532/pics/lead_800x600.jpg
Anglia,Liverpool,Manchester City,Manchester United,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?