Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9, 18, 20, 28, 39, 45. Nyeremények: 5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 373.590 forint; 4 találatos szelvény 2.228 darab, nyereményük egyenként 6.370 forint; 3 találatos szelvény 36.492 darab, nyereményük egyenként 1.750 forint.
Blogolj!

Mi a fene baja van a Premier League kapusainak?

Dorogi László

Az egyik ittasan ül a volán mögé, a másik egy kocsma előtt verekszik, a harmadik meg nyíltan szembeszegül a főnökével. Hát jól van ez így?

Fotó: GiveMe Sports

Nem, kérem most nem a méltán népszerű magyar mennyei megyei bajnokságok helyi fenegyerekeiről fogunk diskurálni, hanem bizony olyan kapusokról, akik posztjukon a világ legjobbjai közé tartoznak, sőt, a világ egyik legjobb bajnokságában védenek hétről hétre. Ennek ellenére újra és újra bebizonyítják, hogy bizony ők is emberek, s mint ilyenek, hajlamosak emberként is viselkedni.

Vegyük például a franciák világbajnok hálóőrét, Hugo Llorist, aki augusztus végén került összetűzésbe a yardokkal. A Tottenham alkalmazásában álló kapus legurított néhány italt, majd erről megfeledkezve kocsiba pattant, pechére azonban megszondáztatták a rendőrök egy benzinkúton hajnali kettőkor. A szervezetében található alkohol átlépte a megengedett szintet, ezért bevitték az rendőrőrsre, ahol ujjlenyomatot vettek tőle és egy éjszaka erejéig bent is tartották.

Vagy ott van Kepa Arrizabalaga, a Chelsea baszk titánja, akiért egy vagon pénzt gurított át Bilbaóba a londoni gárda, hogy aztán a világ szeme láttára égesse le vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit az angol Lugakupa döntőjében. Tudják, Kepa volt az a kapus, aki magából kikelve ordítozott mesterével a Manchester City elleni találkozón, amikor az le akarta hozni őt. Két hosszabb ápolás után. Egy kétszer tizenöt perces hosszabbítás előtt. Naná, hogy vastagon benne volt abban a 24 éves portás, hogy csapata elbukta a döntőt tizenegyespárbajban.

Sarri végleg elveszítette a Chelsea öltözőjét

Még a mennyei megyeiben is nagyon ritkán - vagy tán sohasem - fordul elő, hogy egy játékos ellenszegülve edzője akaratának a pályán tartja egóját és egyúttal magát is, miközben csapattársa arra vár, hogy csereként váltsa őt.

Most éppen Jordan Pickford, az angol válogatott első számú kapusa tett rossz fát a tűzre, aki szombaton, a West Ham United legyőzése után utazott haza szülővárosába, Sunderlandbe, hogy a helyi szurkolókkal szorítson a patinás klubnak.

A találkozó elképesztő izgalmakat hozott, a Sunderland előbb a rendes játékidőben, majd a kétszer tizenöt perces hosszabbítás hajrájában is egyenlíteni tudott, ám a tizenegyespárbajban végül alulmaradt a Portsmouth-szal szemben a harmad- és negyedosztályú angol klubcsapatok számára kiírt EFL-kupa fináléjában, így a sunderlandi szurkolók alkoholba fojtották bánatukat. Pickford is felöntött a garatra, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, csőstül jött a baj.

Egy kocsmában több helyi szurkoló is megtalálta magának és elkezdte heccelni a szemmel láthatóan ittas kapust, akinél végül elszakadt a cérna és óriási verekedésbe keveredett az utcán, több embernek kellett lefognia, hogy ne történjen nagyobb csetepaté.

Az Everton vizsgálatot is indította kapusa viselkedése miatt, s minden bizonnyal nem is fogja megúszni szárazon az incidenst. Ahogy az estét sem sikerült.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/70988/pics/lead_800x600.jpg
Anglia,Premier League
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?