Blogolj!

Ennél nagyobb helyzetet még nem hagytak ki focipályán - videó

Dorogi László

Eric Maxim Chupo-Moting, a PSG csatára olyan ordító ziccert hagyott ki, amelynek jajveszékelését még két kontinenssel arrébb is hallották. Nem vicc, tényleg.

Fotó: goal.com

A PSG-nek már nem igen kellenek a pontok a francia élvonalban ahhoz, hogy megvédje bajnoki címét, hét fordulóval a Ligue 1 vége előtt 20 ponttal vezetnek a második Lille előtt, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, szóval borítékolható, hogy Párizsban marad a bajnoki trófea. Ennek megfelelően karitatív céllal hétvégén ajándékoztak is egy pontocskát a kilencedik Strasbourgnak, de mindez csak Eric Maxim Chupo-Moting balfácánkodásán kegyelmén múlott.

Pedig ha a párizsiak nyernek, akkor már matematikailag is behúzhatták volna a strigulát a megszerzett bajnoki címeket számláló mezőbe, ám a kameruni válogatott támadó a gólvonalról volt képtelen bevenni azt az ordenáré nagy kaput. Persze, könnyen lehet, hogy pillanatnyi tudathasadásban szenvedett akkor és ott a Parc des Princess gyepén és egy másodpercre strassbourgi védőnek képzelte magát. Ki tudja. Mindenesetre ez valóban a művészet kategóriába tartozik. Nézzük meg!

Címkék: PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/71200/pics/lead_800x600.jpg
PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?