Nincs telitalálatos az ötös lottón
A 27. heti nyerőszámok: 16, 53, 66, 68, 69. Joker: 230826. 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre 2 millió 883 ezer 210 forintot, a 3 találatos szelvényekre 26 ezer 425 forintot, a 2 találatos szelvényekre 2105 forintot fizetnek.
Blogolj!

Dárdai Pál után is lehet magyar vezetőedzője a Bundesligának

Dorogi László

Ehhez azonban a VfB Stuttgartnak bent kellene maradnia az élvonalban. Ha ez sikerül a sváboknak, a jelenleg a PSG-nél Thomas Tuchel segítőjeként dolgozó Lőw Zsolt érkezhet a kispadra.

Fotó: Imago

Nincs éppen kényelmes helyzetben a VfB Stuttgart négy fordulóval a Bundesliga zárása előtt. A svábok jelenleg a tabella 16. helyét birtokolják, ami még éppen osztályozót jelentene számukra a szezon végén, ugyanakkor mindössze három ponttal előzik meg a Nürnberget, szóval még alaposan meg kell küzdeniük az élvonalbeli tagságuk meghosszabbításáért.

Hogy világos legyen, mekkora a baj Stuttgartban, a gárda múlt hétvégén egy rettenetesen csúnya 6-0-s zakóba futott bele Augsburgban, a vezetőségnek azonnal lépnie kellett, hogy elállítsa a vérzést: kirúgták a komplett edzői stábot. Az utolsó négy fordulóra Nico Willig kezébe adták a varázspálcát, amivel a vonal fölé kéne varázsolnia a csapatot, de az biztos, hogy hosszú távon nem vele számolnak vezetőedzőként.

Itt jöhet képbe Lőw Zsolt, aki tevékeny részese volt a Paris Saint-Germain bajnoki címének, hiszen Thomas Tuchel segítőjeként szívta magába a tapasztalatot a korábbi lipcsei másodedző. Ugyanakkor, közel sem biztos, hogy a párizsiak BL-kudarca nem a Tuchel-Lőw páros arcán csattan a szezon végén - szóval nem életbiztosítás, hogy marad a szakmai stáb a dúsgazdag klub élén.

A Stuttgarter Nachrichten információi szerint Thomas Hitzelsperer edzői kívánságlistájának élén Lőw szerepel, a stuttgarti sportigazgatónak viszont csak akkor lehet reális esélye megnyernie a magyar szakembert, ha a Stuttgart kiharcolja a bennmaradást a Bundesligában. Hitzelsperger első számú jelöltje egyébként az az Oliver Glasner lett volna, akit néhány napja szerződtetett a Wolfsburg, így ha a július 1-én esedékes tárgyalások során sikerül megállapodniuk Lőwwel, akkor jövőre is láthatunk magyar vezetőedzőt Bundesliga-kispadon.

Címkék: Bundesliga
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/72011/pics/lead_800x600.jpg
Bundesliga
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?