Blogolj!

Bunkósággal leplezték csalódottságukat a PSG szupersztárjai - videó

Dorogi László

Kylian Mbappé brutális belépővel állíttatta ki magát a Francia Kupa döntőjében, Neymar egy szurkolónak mosott be az éremátadó ceremónia közben.

Fotó: Fox Sports

Aligha ilyen szezonról álmodoztak a Paris Saint-Germainnél. A francia bajnoki címet akkor is megnyerték volna a párizsiak, ha nem akarják, a Bajnokok Ligájában viszont ismét sikerült beárazniuk magukat - kiestek a jóval szerényebb futballt bemutató Manchester United ellen a nyolcaddöntőben. Bár Thomas Tuchel vezetőedző csak az idei szezon előtt vette át a PSG irányítását, könnyen megtörténhet, hogy - mint oly sokan előtte - belebukik a BL-kiesésbe - erről írtunk Lőw Zsolttal kapcsolatban is korábban.

A PSG egy hazai duplázással azért vigasztalódhatott volna - már ha ez vigasztalja őket -, azonban a Francia Kupa döntőjében 2-0-s előnyről, tizenegyesek után kikaptak a Rennes-től. Az elmúlt időszakban egyébként sem ritka, hogy elverik a párizsiakat, a bajnoki ezüstre hajtó Lille például egy ötössel kínálta meg Mbappéékat. A feszültség kézzel tapintható a klub háza táján, ez csúcsosodott ki a szombat esti kupadöntőben.

Kylian Mbappé tőle teljesen szokatlan módon kegyetlen belépővel igyekezett kettészakítani a Rennes futballistájának, Da Silvának a lábát - azonnal villant is a jól megérdemelt piros lap.


Ez mondjuk nem befolyásolta nagyon a mérkőzés alakulását, hiszen a kiállítás a 118. percben érkezett, a tizenegyes párbajban azonban elvérzett a PSG, ezt pedig már a csapat ügyeletes primadonnája sem bírta elviselni. Bevált szokás az európai klubfutballban, hogy kupadöntők után a lelátón vehetik át a csapatok játékosai az érmeket és a trófeát, s nem volt ez másképpen a Francia Kupa fináléja után sem. Az ezüst érmekért sorban álló párizsi futballisták fejüket leszegve bandukoltak a medálokért, amikor egy szurkoló fényképet szeretett volna csinálni Neymarról.

Biztosan mondhatott is valamit a brazilnak a renitens drukker, mert Neymarnak teljesen elszállt az agya és rövid szóváltás után bemosott neki egyet ököllel.


Pontosan ezek azok a momentumok, amelyek miatt soha nem lesz európai nagy csapat a Paris Saint-Germain. Soha.

Címkék: PSG
https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/72039/pics/lead_800x600.png
PSG
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?