Blogolj!

Hiába a nagy nevű kérők, Szoboszlai a Salzburgra koncentrál

Dorogi László

Alig hogy beverekedte magát a Red Bull Salzburg kezdő csapatába, máris hatalmas ugrott a magyar középpályás piaci értéke. A sajtó már jó néhány topklubbal is hírbe hozta Szoboszlai Dominikot, aki azonban tudja, hol a helye.

Fotó: GEPA

Az osztrák sajtó arról számolt be, hogy akár a 30 millió eurót is elérheti Szoboszlai Dominik piaci értéke - ezzel megelőzné a lista élén álló Gulácsi Pétert a legértékesebb magyar játékosok rangsorában. A salzburgi gárda tisztában van a magyar támadóban rejlő potenciállal, nem is olyan régen hosszabbították meg a szerződését, Szoboszlai pedig mostanában gólokkal és gólpasszokkal hálálja meg a belé fektetett bizalmat.

Olyannyira jól megy Dominiknak, hogy a nyári átigazolási időszak közeledtével egyre több és egyre komolyabb csapattal hozzák hírbe, volt már itt szó Bayern Münchenről, Juventusról, de Napoliról is.

"Napoli? Normális dolog, hogy a legnagyobb csapatok is érdeklődnek Dominik iránt, aki az egyik legnagyobb tehetség most az európai labdarúgásban, ám egyelőre csak a Salzburgra koncentrálunk, korai lenne még bármi másról beszélni"

- nyilatkozta a Szoboszlait képviselő ügynökség.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/72169/pics/lead_800x600.jpg
Szoboszlai Dominik
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?