Blogolj!

Ronaldo után Neymarra sem tudják rábizonyítani a nemi erőszakot

Dorogi László

Néhány nappal ezelőtt zárult le Cristiano Ronaldo Las Vegas-i nemi erőszakolós ügye. A nevadai rendőrség bizonyítékok hiányában zárta le a nyomozást és most pontosan ez történt Neymar esetében is.

Fotó: The Independent

A Paris Saint-Germainből erősen elvágyódó brazil csatárt májusban vádolta meg azzal egy brazil modell, hogy Párizsban leitatta és megerőszakolta. Néhány nappal később előkerült egy rejtett kamerás felvétel az üggyel kapcsolatban, ám ezen nem igazán látszik semmi olyasmi, ami terhelő bizonyítékként szolgálhatna Neymar ellen.

A videón az látszik, hogy a nő megüti Neymart és közben elmondja neki, hogy ezt azért kapja, amiért egy nappal korábban megtámadta és magára hagyta őt a szállodában.

Hogy bizonyítsa ártatlanságát, a futballista ezután nyilvánosságra hozta azokat a privát üzeneteket, amelyeket Instagramon keresztül váltott a nővel, ám ezzel megsértette a nő privát szféráját, ezért a brazil rendőrség ebben az ügyben is vizsgálatot indított a futballista ellen.

A nemi erőszak ügyében viszont brazil sajtóértesülések szerint a hatóságok befejezték a nyomozást és bizonyítékok hiányában nem is emelnek vádat Neymarral szemben.

Éppen egy héttel ezelőtt zárult le egy igen hasonló nyomozás a Juventus sztárjával, Cristiano Ronaldóval szemben - erről társoldalunk, a Sportfaktor is beszámolt -, akit egy korábbi modell azzal vádolt meg, hogy megerőszakolta őt Las Vegasban tíz évvel ezelőtt, ám a nevadai ügyészség sem talált elegendő bizonyítékot a vádemeléshez.

Nem emelnek vádat Cristiano Ronaldo ellen

A portugál klasszist azzal vádolta meg egy nő, hogy 2009-ben megerőszakolta őt Las Vegasban. A nevadai ügyészség nem talált bizonyítékokat. Kathryn Mayorga modell néhány hónappal ezelőtt állt nyilvánosság elé azzal a sztorival, miszerint a portugál aranylabdás futballista 2009-ben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i hotelben, ám egy évvel később megállapodott Cristiano Ronaldóval, hogy 375 ezer dollárért cserébe hallgat az esetről.

Hogy valóban nem voltak-e az eseteknél megfelelő bizonyítékok, esetleg eltüntették közben azokat, vagy tényleg nem is történtek erőszakos cselekedetek a labdarúgók részéről, csupán az öt perc hírnév miatt jelentkezett a két hölgy a hatóságoknál a sztorikkal, talán sosem tudjuk meg. Az viszont biztos, hogy sem Neymarnak, sem Ronaldónak nem kell börtönbe mennie.

https://topligak.blogstar.hu/./pages/topligak/contents/blog/81873/pics/lead_800x600.jpg
Cristiano Ronaldo,Neymar
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?